Symptomer pĂĄ allergier til Cottonwood

Symptomer pĂĄ allergier til Cottonwood

The cottonwood er et pollinerende træ, der forårsager allergier, der forekommer sæsonbetonet i løbet af det tidlige forår, med udtalte reaktioner, der opstår på varme, bløde dage, når pollen og skimmelsvigt tæller top på grund af luftbåren transport, hvilket resulterer i indånding af pollenpartikler gennem øjne, næse og mund.

Allergisk bihulebetændelse og migræne

Sensibiliserede individer, der indånder cottonwood pollen, kan blive symptomatiske med allergisk bihulebetændelse, identificeret ved næsepassager og bihuler, øreinfektioner, ansigts ømhed, lokaliseret hovedpine tryk over øjnene, der kan føre til migræne, træthed, humørsvingninger, nedsat appetit og søvnløshed.

Høje feber symptomer

Allergier til bomuldsprodukt giver symptomer på høfeber, der forårsager kløende følelser i øjnene, næse, hals og mund, ledsaget af post-nasal dryppesymptomer af løbende næse, vandige øjne og nysen.

Allergisk Conjuctivitis

Cottonwood allergier kan forårsage allergisk konjunktivitis i øjnene, hvilket fører til kraftigt kløende, vandige øjne og øjenlåg, der er synligt røde, hævede, blodsygdomme og ømme på berøring.

Allergisk Rhinitis og Astma

Allergier til cottonwood kan forårsage symptomer på allergisk rhinitis, der kombinerer med allergisk astma, hvilket resulterer i næsestop, kronisk nysen og hoste, hvæsen, halspine, brysttæthed og astmaangreb.

Behandling

Personer med allergi over for bomuldspåner viser typisk allergi over for andre pollinerende træer og bør undgå udendørs eksponering på høj pollen tælledage. Decongestants, oral antihistaminer, inhalatorer og allergi injektioner er effektive til at reducere allergi symptomer på bomuldstræ.

Del:
Kommentarer