Symptom Indikatorer af Sandfly Bites

Symptom Indikatorer af Sandfly Bites

Sand fluer er små, winged insekter, der lever, opdrætter og troll områder såsom strande. Sandflugten gør sit hjem i sandet, hvilket betyder at nogen nyder de sandede områder, hvor sandflugterne bor, er tilbøjelige til at bide. Selvom ikke alle sandflyvninger, der lander på nogen, bider dem, kan en strand, der er inficeret med sand fluer, forårsage problemer for mennesker, som ikke har beskyttet deres hud. At kende symptomerne på sandflybites kan hjælpe dig med at løse problemet med det samme.

Specks of Blood

Selvom kun den kvindelige sandfluga vil tegne eller suge blod under en bidende episode, bliver gentagne gange bidt af sandflyvninger, der kan forårsage, at små blodpletter fremkommer. Hvis du befinder dig i et sandigt område og føler små knaster på din hud, skal du kontrollere toppen af ​​din hud for tegn på blod. Ethvert blod vil være små pletter, der signalerer en sand flybete.

Kløe

Når en sandflyve bider dig, reagerer din krop og hud på samme måde som med enhver anden insektbid. Du vil mærke klemmen og derefter en kløefornemmelse. Dette er et af de mest øjeblikkelige symptomer forbundet med sand fluer. Undgå det. Hvis du føler et par bid på eller i nærheden af ​​sandet, skal du forlade området og tjekke din hud i stærkt lys for at lede efter andre tegn på sandflybitt.

Dermatitis

Dermatitis er det brede udtryk for hudforhold, der forårsager irritation som hudslakning, tørre pletter, kløe og rødme. Når dermatitis blusser op, især hvor der ikke er nogen tilstandsbetingelser, skal du vurdere, om du har været i kontakt med sand fluer. Da kvindelige sandflyvninger trækker blod som de bidder, kan de have kompromitteret din hud under gentagne bites. Når en sandfly bider, gør den din hud ustabil og irriteret.

koger

Når en sandflyvning bider en inficeret rotte eller mus, overfører det kontraherede sygdomme til et menneske, lægger det æg på bide stedet. Den bid kan blive mere end en simpel welt. På grund af denne overførsel af infektion vil det punkt, hvor sandflyvebiten bliver til sidst, blive til en pustule eller koge. Søg lægehjælp; du kan få brug for antibiotika eller koge lanceret.

rødme

Hvis du har følt små bider og har bemærket andre symptomer, lav en hurtig visuel undersøgelse af din hud. Du kan finde yderligere oplysninger. Kig efter rød og let betændt hud, hvor sanden flyver dig. En varm sol og vindblæst sand kan forårsage rødme, men rødmen i forbindelse med sandflybitt vil være mere koncentreret i området med bidden.

Del:
Kommentarer