Supratentorial White Matter Disease

Supratentorial White Matter Disease

Supratentorial hvid stof sygdom er en alvorlig bekymring. Dens virkninger kan føre til permanent invaliditet, og lægerne lærer stadig om sygdommen. Hvad de ved, er, at det er forhindret for dem, der træffer de nødvendige forholdsregler. Det er mere almindeligt blandt de ældre, hvis organer har været udsat for flere risikofaktorer, der førte til supratentorial hvid stof sygdom, men tilstanden er ofte forankret i aktiviteter, der forekommer relativt tidligt i livet.

Baggrund

Den menneskelige hjerne supratentorial område ligger over tentorium cerebelli. Dette område har cerebrum, en del af hjernen placeret på forsiden af ​​kranen. Hjernen er den største del af hjernen. Det udgør 85 procent af hjernens vægt. Hjernen kontrollerer din frivillige bevægelse og udfører det meste af din tænkning. Det er involveret i problemløsning og hjælper dig med at træffe beslutninger. Hjernen indeholder både hvidt stof og gråt materiale.

Fungere

Omkring 40 procent af hjernen består af hvidt stof, som indeholder nervefibre kaldet neuroner, der transmitterer pulser i hjernen. Resten er grå materiale. Det hvide stof er avenuen for kommunikation mellem flere gråstofsektioner og mellem gråt stof og andre dele af kroppens centralnervesystem. Tænk på det grå materiale som en computers CPU, og tænk på hvidt materiale som kredsløb, hvorigennem CPU'en gør sit arbejde ved at forbinde det med andre dele af computeren.

Funktioner

Uden sundt hvidt materiale kan hjernen ikke fungere korrekt. Hvid stof sygdom opstår, når læsioner vises i det hvide stof. Forskellige forhold kan forårsage disse læsioner. For eksempel forårsager læsioner i hjernen multipel sklerose. De fleste forekommer i det hvide stof. Læsionerne forstyrrer blodtilførslen og tilstopningspasserne i hjernen. Dette reducerer hjernens evne til at transmittere information, fordi det hvide stof er mindre i stand til at bære kommunikationssignalerne fra det grå materiale. Ud over at påvirke en persons evne til at tænke klart og træffe beslutninger, forårsager hvid stof sygdom også dysfunktion, som påvirker motoriske evner og kropsfunktioner. Det påvirker balance, hæmmer en persons evne til at gå ved at påvirke gangen og fører til inkontinens i mange tilfælde.

Betydning

Hvid stof sygdom er en kronisk tilstand. Når læsionerne opstår, afbrydes stierne, og dette resulterer i manglende evne til at videregive retninger til kroppens centralnervesystem fra det grå stof. Resultatet er manglende evne til at tænke generelt og svært ved at træffe beslutninger. I nogle tilfælde reduceres tankeprocesser, da grå materiale søger efter en vej, der ikke er beskadiget. Hvis antallet af læsioner stiger, øges symptomerne også. Over tid kan en persons evne til at løse problemer og udføre rutinemæssige opgaver helt stoppes.

Historie

Ifølge Dr. Sandra Black, en toronto-neurolog, lærte læger først om abnormiteter i cerebrumets hvide stof, da CT-scanninger blev almindelige. Omkring 2000 gav en ny hjernescanningsteknik kaldet diffusion tensor billeddannelse læger et nærmere kig på omfanget og årsagen til skaden.

Forebyggelse

Læger diagnosticere hvid stof sygdom ved hjælp af CT-scanninger eller MR-scanninger af hjernen. Disse scanninger viser abnormiteter i hjernen. Ifølge sort kan læsioner i den hvide substans af hjernen forhindres. Hun sagde, at den anbefalede tilgang til forebyggelse af hvidt stof sygdom ligner det, der hjælper dig med at undgå hjerteanfald og slagtilfælde. Sort siger, at du skal holde blodtryk og kolesterol på sunde niveauer, undgå rygning, motion regelmæssigt og spis en sund kost. Personer med diabetes er i øget risiko for hvid stof sygdom fordi de kæmper med at balancere deres blodsukker, sagde sort. Hun bemærkede, at den bedste tilgang er at vedtage en sund livsstil i en ung alder. "Du giver dig en bedre chance," sagde Black.

Del:
Kommentarer