Sundhedsproblemer med hukommelsesskummadrasser

Sundhedsproblemer med hukommelsesskummadrasser

Memory foam madrasser er blevet meget populære, fordi de skimmer til din krop og føler, som om du sover på en sky. Hukommelseskummadrassen bærer også sundhedsmæssige risici, ligesom de traditionelle madrasser til madrasser. Hukommelseskum er meget brandfarligt, så det sprøjtes sædvanligvis stærkt med flammehæmmere og andre kemikalier. Du kan endda bemærke dette kemiske skum lugt i mange år.

Toksicitet

USAs miljøbeskyttelsesagentur anser polyurethanskum for at være giftigt. Skummet kan forårsage alvorlige problemer, hvis det indtages. Hvis du ikke sandsynligvis vil spise din hukommelseskummadras, kan et lille barn eller en baby forsøge at rive et stykke skum og tygge på det eller sluge. Stykker af skum er chokerende farer, og de giftige kemikalier i skummet kan hurtigt komme ind i dit barns blodstrøm. Skummet kan blive indlagt i tyktarmen, hvilket resulterer i en obstruktion. En hindring er, når fækalt stof ikke kan komme ud, og en del af tyktarmen kan dø af. Ved at holde din madras indkapslet, beskytter dine børn mod denne fare.

Dr. Cara Natterson, forfatter og kandidat fra Harvard University og John Hopkins Medical School, påpeger, at folk skal gøre deres egen forskning for at bestemme hvilken type madras at sove på. Flammehæmmere er afgørende for at forhindre brande, hun viser, og der er ikke nok data til at bevise, at disse kemikalier er farlige for dit helbred.

Kvælning

Hukommelseskummadrasser udgør en kvælningsfare for spædbørn og personer med handicap. Disse madrasser nestle og skimmelsvamp til din krop, og dette kan være et problem for en person, der ikke er mobil og kan sidde fast. Hvis en baby er placeret nedad, kan hukommelsesskummet støde på hans ansigt og få ham til at kvæle. Lad aldrig en baby eller en person, der er ude af stand til at sove på denne type madras.

Åndedrætsproblemer

Et andet stort problem med memory foam madrasser er repræsenteret af luftvejsproblemer det kan forårsage. Kemikalier, der anvendes i hukommelsesskum kan irritere lungerne og forårsage vejrtrækningsproblemer for nogle mennesker. Kemikalier som polyhydroxypolyol og toluendiisocyanatolieprodukter er hårde toksiner, der skader lungerne. Ikke alle, der sover på en hukommelseskummadras, vil udvikle disse problemer, men hvis dine lunger er svage eller du er modtagelige, kan du prøve en anden madras.

The Mom Logic Website siger også, mange mennesker klager over at have ondt i halsen, kløende øjne og blodige næse efter at have sovet på en memory foam madras.

Del:
Kommentarer