Sætter du varme eller is på en trækmuskel?

Sætter du varme eller is på en trækmuskel?

Muskeltræk er en almindelig forekomst med motion og overanvendelse. Ved behandling af muskeltræk er is og varme effektive behandlinger. Men for den mest effektive lettelse skal de hver især anvendes på en bestemt måde.

Påfør is først

Is reducerer inflammation, som forhindrer yderligere vævsskade. Påfør is til området i op til 15 minutter.

Påfør varme næste

Varme forårsager betændelse, men det lindrer også tætheden forbundet med muskel trækker og tilskynder blod og næringsstofstrøm til området. Påfør varme til området i op til 15 minutter.

Alternativ is og varme

For bedste resultater, skifte mellem is og varme for at lindre hævelse og tilskynde blodgennemstrømning. Start med is i 15 minutter, alternativ til varme, så tilbage til is. Alternativt i lidt over en time, sørg for at afslutte sessionen med is.

Alternativer til is og varme

Aktuelle applikationer som Biofreeze og IcyHot kombinerer fordelene ved is og varme og kræver kun en applikation. Den oprindelige applikation afkøler området og opvarmer derefter for at stimulere blodgennemstrømningen.

Yderligere behandlinger

Når du behandler muskeltræk, skal du altid huske følgende akronym: RICE. Hvile, is, kompression, højde. Is og varme er kun en del af ligningen. Hvilende muskel tillader helbredelse. Forhøjelse af området over hjertet øger blodgennemstrømning og skylning af toksiner fra området. Kompression forhindrer betændelse og vævsskade.

Del:
Kommentarer