Stærkeste langvarige dentale klæbemidler

Stærkeste langvarige dentale klæbemidler

Denture klæbemiddel kan gøre eller bryde styrken af ​​et par proteser. Tandplejemiddel, der er stærkt og langvarigt, er vigtigt for en tandpleger, fordi de kan gå hele dagen uden at deres tandproteser bliver løs eller falder ud. Der er mange tandproteser på markedet, der giver langvarig hold. Denture lim kan komme i form af en creme eller strimler, hvilket giver brugerne mulighed for at bruge den, der er mest behagelige for dem.

Secure Denture Adhesive

Secure Denture Adhesive er en ikke-vandopløselig. Dette klæbemiddelklæbemiddel skaber en stærk, langvarig binding mellem tandprotesen og tyggegummiet. Klæbemidlet findes i to former: klæbende fløde og klæbende pudebånd. Hvis du er ubehagelig med, hvordan klæbemidlet virker, kan du bruge pudebåndene til at fastgøre tandprotesen. Det anbefales, at klæbemidlet bruges sparsomt, så det kan vare.

Fixodent Control

Fixodent's Control-klæbemiddel kommer i cremeform. Beholderen har dysespids, som giver dig mulighed for at påføre klæbemidlet tyndt på tandprotesen uden at spilde det. Dette klæbemiddel klæbemiddel giver en lufttæt forsegling, så du kan spise og drikke komfortabelt.

Sea-Bond Denture Adhesive

Sea-Bond Denture Adhesive kommer i form af strimler, som giver dig mulighed for at bruge et klæbemiddel, der ikke er cremet mod dit tandkød. Sea-Bond indeholder en lugtfighter, der holder pusten frisk, mens du bruger proteser. Når du anvender Sea Bond Bondure-klæbemidlet, fugter du og placerer den farvede strimmel på selve protesen og applicerer tandprotesen på tandkødene.

Super Poligrip Denture Adhesive

Super Poligrips Comfort Seal Strips giver stærk hele dagen hold. Pakken indeholder 40 strimler til øvre og nedre tandproteser. For at påføre tandprotesen sikkert på tandkød, skal strimler placeres på protesens tre sider. Denne placering vil give denture wearer en lufttæt forsegling, der forhindrer væske eller mad i at komme ind imellem.

Del:
Kommentarer