Standard Progressive Linser Vs. Præmie

Standard Progressive Linser Vs. Præmie

Progressive linser er en slags lins slidt til presbyopi og giver brugere et alternativ til bifokaler eller trifocaler. To typer af progressive linser er standard og premium, som adskiller sig i omkostninger, kvalitet og alsidighed af rammevalg.

Progressive Objektiver

Mens bifokaler og trifocaler har forskellige dele mellem sektionerne for at se nærliggende og fjerne objekter, frembringer progressive linser en række linsekræfter uden delelinier. Dette design tillader ikke kun brugerne at skjule, at de har presbyopi, men giver også seerne mulighed for at se deres omgivelser uden synlig søm midt i deres vision.

Standard Progressive Objektiver

Fra 2010 varierede prisen på standard progressive linser fra $ 175 til $ 250, afhængigt af linsens mærke. Standard progressive linser skal dog være en vis højde for at overføre korrekt mellem afstandssyn og læsning, hvilket betyder at rammer, der bruger dem, også skal opfylde en minimumshøjde for at give fuld funktionalitet.

Premium Progressive Objektiver

Premium progressive linser giver et bredere aflæsningsområde end standard progressive linser. Linserne har også en høj grad af tilpasning, så brugerne kan bære dem med enhver ramme. Da linserne er digitalt belagt, giver de klarere vision end standard progressive linser uden bølger eller forvrængning. Omkostningerne er dog tilsvarende højere.

Del:
Kommentarer