Sportskonsulent Jobbeskrivelse

Sportskonsulent Jobbeskrivelse

En sportskonsulent er ansvarlig for at arbejde med atleter og sportsprogramdirektører. En sportskonsulent skal have en god personlig erfaring med en bestemt type sport. Den viden, der kommer fra erfaring, anvendes i udviklingsplanen for et atletisk hold eller en individuel atlet. Sportsindustrien tilbyder jobmuligheder på alle niveauer.

Netværk

En sportskonsulent er forpligtet til at etablere og markedsføre tjenesterne til lokale og internationale organisationer, der arbejder for sport og atletik.

Flere projektledelse

Arbejde sammen med andre konsulenter samt strategiske planlæggere og finansielle konsulenter kræver, at du udvikler en omfattende strategi til at styre flere projekter samtidigt.

Forskning

Hold dig opdateret med ændringer og tendenser i sportsarenaen, herunder markedsføring og sportsudvikling.

Kontrakter

Tegn aftaler og kontrakter med andre sportshold, organisationer og agenturer, der arbejder med lignende organisatoriske mål. Også ansætte og træne nye ledende medarbejdere til agenturet.

Strategisk planlægning

Baseret på sportorganisationens krav skal du skrive og udvikle en passende strategisk plan. Du skal også præsentere rapporter til flere ledelsesteams og bestyrelser for at give information om de planlagte planer.

Del:
Kommentarer