Sportsagentlige fordele

Sportsagentlige fordele

Sportsagenter repræsenterer atleter i alle deres kontrakter og forretningsaktiviteter, hvilket ofte er et meget travlt og interessant job, forudsat at de har talentfulde kunder, de repræsenterer. Der er mange fordele ved at være sportsagent, lige fra adgang til mange forskellige sportsbegivenheder, store mængder penge og et indblik i forretningen bag sport.

Penge

Sportsagenter laver ofte ikke mange penge, når de starter, da de er hos et stort firma med en række agenter, der deler kunder og normalt er bunden, hvilket gør den mindste procentdel af overskuddet fra deres kunder. Men som de bevæger sig op i virksomheden og har større og større atleter, der bliver deres kunder, kan mange sportsagenter komme op på $ 1 million om året, da de får en procentdel af de kontrakter, deres atletklienter signerer samt godkendelsesaftalerne deres meget berømte atlet klienter underskrive. Dette kan være et utroligt lukrativt erhverv.

berømmelse

Ved at arbejde med berømte atleter så tæt som de fleste sportsagenter gør, er en vis berømmelse også forbundet med dette erhverv. Idrætsagenter skal ofte svare på spørgsmål om atletes kontrakter og personlige liv til sportsnet eller radioprogrammer, hvilket gør dem til mundstykket for disse atleter og giver agenterne en vis berømmelse selv. Denne berømmelse kan være til gavn for deres egen karriere, da det giver dem en højere profil og opfordrer andre up-and-coming atleter til at underskrive dem som deres agent.

Sportsbegivenhedstilgang

Ved at arbejde i sportsbranchen modtager sportsagenter, ligesom de fleste andre industrier, fortrinsbehandling, når de forsøger at få adgang til billetter til sportsbegivenheder, herunder Super Bowl og forskellige andre store mesterskabsspil. Dette gør det muligt for agenter at virkelig observere og studere sport, samt nyde sig selv i den sportslige verden, da det er et sted, hvor mange mennesker stræber efter at være en del af så meget som muligt. Denne adgang kan også udnyttes i erhvervslivet, ved at tage potentielle kunder eller personer, som de søger at gøre med til disse sportsbegivenheder, og få dem pladser, som ingen andre kan.

Del:
Kommentarer