Sports Awards Banket Ideer

Sports Awards Banket Ideer

Sportspræmier banketter behøver ikke at være kedelige eller kedelige, når du oplever begivenheden med en video eller et diasshow af holdets præstationer. De mulige temaer for banketter er uendelige med formelle, uformelle og legende indstillinger. Før du planlægger en banket, skal du overveje atleternes aldersgruppe og opmærksomhedsspænding. Ungdomsudøvere foretrækker en socialt stimulerende og legesyg indstilling, mens ældre, mere seriøse atleter vil nyde en mere formel ceremoni. Dekorer i holdfarver eller brug sport-tema centerpieces til at indstille stemningen.

Festmiddag

Planlæg et separat værelse på en restaurant eller ansæt en professionel caterer til en formel middag i en festlokale for et voksen sportshold. Begynd aftenen med drinks, middag og videoklip eller et diasshow af holdet, der udfører det, der bygger energi til præsentationerne. Vælg en menu med fælles grund for at tilfredsstille alle gæsterne. Pasta, kylling, salat, brød og appetitvækkere er almindelig billetpris. Præsentere præmierne til de enkelte atleter og forlade tid til taler fra coacherne på hovedet af rummet før podiet. En kage formet som en fodboldbane, hockey rink, en jersey eller ensartet afslutter aftenen.

Arcade Pizza Party

En pizzalokale tilbyder en klassisk indstilling, der virker til ungdoms sportshold. Varsel pizzeria på forhånd, så de kan planlægge for din gruppe eller vælge en med et stort banketværelse. Steder med arkader og spil er ideelle til underholdning og spredning af gruppen. Linj bordene med pizza og lad børnene lege, indtil du er forberedt på prispræsentationer i slutningen af ​​natten. Arranger en plakatbræt med billeder af holdet og spillerne i aktion, herunder mindst ét ​​skud af hvert barn på holdet. Børnene vil nyde cupcakes til desserter med dekorative sports-tema plastindsatser eller deres holdnummer.

Potluck Grill

Tag festen udenfor til fair-weather sports banketter. Hold en grill på et frivilliges hus eller planlæg en udflugt på en offentlig park. Brug en potluck-model til at sprede arbejdsbyrden og sikre, at der er masser af forskelligartet mad. Grill grillet kød på en grill og lav en god spredning på et stort bord for en nem selvbetjening. Planlæg spil som volleyball og hestesko til underholdning. Hvis en swimmingpool er tilgængelig, tilføj en pool fest til den attraktive liste over aktiviteter.

Fundraiser Auction

Kombiner din banket med en fundraiser til næste sæson. Denne to-fugle-one-stone-tilgang ærer de nuværende atleter, mens de hjælper holdet med at få en tidlig start til næste sæsons behov for fundraising. Udnyt nogen af ​​de sidstnævnte banketidéer, men tilføj en stille auktion til mixen. Inden banket, anmode lokale virksomheder om donationer til årsagen. Produkter og tjenester er begge fælles donationer. Placer donationerne på tabeller med et ark papir for at acceptere bud. Gæster kan byde på en af ​​mulighederne, og alle provenuet går direkte til holdfonden.

Udsmykning af partiet

Intet bringer livet til en fest som autentiske dekorationer og centerpieces. Hæng uniformer på væggene, dække bordene med sportsdynedduge og match servietter og cupfarver til teamuniformer. Tilføj balloner og centerpieces, såsom fodbolde, der sidder på en kælkestativ eller glasskåle fyldt med miniature basketballer. Brug tildelte pladser til formelle arrangementer og bygg et billede træ med fotos af afspilleren som centerpieces.

Del:
Kommentarer