Spil og aktiviteter for en stofmisbrugsgruppe

Spil og aktiviteter for en stofmisbrugsgruppe

Støttemodtagere for stofmisbrug, som Anonyme Alkoholikere og Narkotika, er designet til at fremme genopretning i et sundt, støttende miljø. Kampende narkomaner samles regelmæssigt og regelmæssigt for at diskutere deres fremskridt, holde hinanden ansvarlige og socialisere sig i et sikkert rum langt væk fra fristelsen af ​​narkotika og alkohol. Stimulerende spil og aktiviteter går langt i retning af at styrke interpersonel dynamik og gavne alle, der deltager i gruppemøder.

Trust-Bygning

Trust-building-spil placerer spillere på en måde, der maksimerer indbyrdes afhængighed. For at udøve tillid falder parparenterne op og får dem til at skifte sig tilbage til deres partneres åbne arme. At vide, at du bliver fanget, før du falder til jorden kræver en generøs måling af tillid. For en sjov variant på spillet, står alle i en cirkel skulder-til-skulder omkring en enkelt person i midten, som skal forblive så stiv som muligt og holde øjnene lukkede. Spilleren i midten bør stole på, at de andre skal passere ham forsigtigt frem og tilbage og springe ham frem og tilbage omkring området i cirklen. Spillere bør verbalisere deres engagement i at fange spilleren i midten uden at lade ham falde. Spil disse tillidsspil udenfor på græsset for at forhindre skade.

Brevskrivning

Dem i tilbagesøgning fra afhængighed handler ofte om nedfald af brudte relationer med venner og familie, forladte løfter og unnvikende personlige mål. Få medlemmerne til at lægge sig ned og skrive intime bogstaver rettet til sig selv eller til de kære, der er ramt af deres skadelige afhængighed. Målet bør være at sætte ordene i de følelser, de tidligere har undertrykt ved at bruge mind-changing stoffer. Dette vil være en meget udfordrende og følelsesmæssig aktivitet for dem, der endnu ikke har gået meget langt ind i selvopdagelsesprocessen. Opmuntre brutal ærlighed og åbenhed blandt deltagerne, og ros enhver, der frivilligt deler indholdet af hans brev.

Kunst og kunsthåndværk

Gruppekunst kan være en grundigt fornøjelig, konstruktiv og terapeutisk måde at kanalisere energi og frustration til ekspressiv kreativitet. Gør det lettere at tegne, lav gruppen af ​​collage ved hjælp af fotos, blade og byggepapir eller opmuntre gruppemedlemmer til at lave kort og personlige tokens for de kære, der er ramt af nedbrud af stofmisbrug. Opmuntre frit udtryk og ubegrænset udforskning under aktiviteten; Dette er en god måde for gruppemedlemmer at håndtere komplekse, abstrakte følelser på en sund måde.

Vis og fortæl

Har deltagere indbringer personlige artefakter, som dagbøger, musik, bøger eller smykker, at præsentere for gruppen sammen med en historie fra fortiden. Historien kan dreje sig om en kærlig hukommelseshukommelse eller en smertefuld nedtur, en nylig triumf over fristelsen eller en langt tabt ven. Denne aktivitet vil fremkalde en række følelser fra latter til rensende bouts af snigende på grund af gruppens forskellige medlemmer og deres personlige oplevelser. Med venlig hilsen tak og opmuntre alle, der vælger at deltage.

Del:
Kommentarer