Speed ​​Bag Fordele

Speed ​​Bag Fordele

Billedet af boxeren i træning, der pummler væk rytmisk på en speed bag, har været en grundpille i boksefilm i årtier. Sandheden er, at der er en række solide grunde til, at boksere i træning gør hurtighedstaske en del af deres daglige rutine. Udover at opbygge overarm og håndledstyrke forbedres timing og koordination også betydeligt med regelmæssig hastighedstaske. Bedst af alt, hurtighedstasker er ikke dyre stykker udstyr.

Skulder- og armmuskeludvikling

Ved hjælp af en speed taske med jævne mellemrum opbygges og toner musklerne i håndled, arme og skuldre. Regular speed bag praksis udvikler muskel udholdenhed, hvilket er lige så vigtigt. Ifølge Balasz Boxing er muskeludholden evnen hos en muskel til at gøre gentagne sammentrækninger mod en mindre end maksimal modstand i en given periode. Især er boksere forpligtet til at holde deres arme op i lange perioder under en kamp. Speed ​​bag praksis træner en bokserens skulder og arm muskler til at arbejde i længere perioder.

Hvis du ser en udmattet boxer, der bare ikke kan holde hånden op forbi femte runde, er der en god chance for at han har undgået hurtighedstasken.

Kardiovaskulær udholdenhed

Ved hjælp af en hastighedspose kontinuerligt og rytmisk i så lidt som tre minutter kan der få en positiv kardiovaskulær effekt, men for at få mere dramatiske resultater, vil du gerne bygge op til længere træningstider. Ved at bruge hastighedsposen med rytmisk intensitet i 15 minutter eller længere, kan man begynde at øge sin aerob kapacitet og faktisk begynde at brænde fedt. For at sikre de bedste resultater skal du i sidste ende gøre hurtige taske øvelser i mindst 15 minutter, opdelt i fem tre minutters runder.

Øje og håndkoordinering

Ligesom boksning med en menneskelig partner kræver en hastighedspose at brugeren skal reagere hurtigt og præcist. Regelmæssigt sparring med hastighedsposen honer reaktionstiden i mærkbar grad og skærper reflekser. En følelse af timing og rytme forbedres også gennem tre minutters runder af gentagende stansning med en hastighedstaske, fordi den eneste måde at holde hastighedstasken rullende på en måde, der er egnet til motion, er at ramme ved hastighedsposen med en ubrudt rytme, og med konsistent kraft. Eventuelle spildte, overdrevne eller uregelmæssige bevægelser vil medføre, at brugeren skal standse posen og starte over, bryde øvelsens rytme og gøre øvelsen ineffektiv.

Brugervenlighed og sikkerhed

Speed ​​bags, i modsætning til fri vægt, kræver ikke en spotter, og udgør næsten ingen risiko for skade. En sikker opbevaringstidspose er helt sikker. Den eneste mulige skade er håndledsstamme eller knuste knogler, selv om man skal slå ganske hårdt på at lide nogen af ​​disse. At bruge hastighedsposen effektivt er at bruge den med styret kraft og rytme, for ikke at pummel den af ​​sin platform. Oddsen for håndskader med en hastighedspose er meget lav.

Ting at huske, når du starter

Fælles komplikationer for den første speed-bag-bruger er, at posen er for lille eller hurtig til en nybegynder, og posen er enten for høj eller for lav. Posen skal indstilles på ansigtsniveau. En pose, der er for høj, vil tvinge dig til at bevæge dine arme mere, end de burde bare for at nå posen. Specielt skal den fede del af posen indstilles på mundeniveau. Denne indstilling giver dig mulighed for at bekymre dig om, om dine næver rammer "kød" af posen, i stedet for hvad dine arme gør. Dine armbevægelser, når du bruger en hastighedspose, skal være minimal.

Det er også vigtigt at huske at vikle knoglerne med en gasbinding for at forhindre alvorlig chafing og blå mærker. Der er ikke brug for noget fancy her - en simpel, billig gazebandage vil fungere fint. Brug nok gasbind til at vikle knoglerne et par gange, med nok til at klæbe fast i slutningen af ​​bandagen ind i indpakningen.

Del:
Kommentarer