Skydiving Sikkerhedsregler

Skydiving Sikkerhedsregler

Skiløb er en spændende måde for folk at opleve fornemmelsen af ​​flyvningen. Men da der er bestemte risici involveret, er streng overholdelse af sikkerhedsregler og -procedurer afgørende. Manglende overholdelse af reglerne for din skydiving instruktør kan være et spørgsmål om liv eller død. Fordi begynder skydivers vil dykke i tandem med en instruktør, er de rigtige sikkerhedsforanstaltninger afgørende for at sikre din instruktørs sikkerhed også.

Generelle sikkerhedsprocedurer

Før hoppet begynder selv, skal du kommunikere med de andre mennesker i dit springfest. Hvis flere mennesker hopper, skal du bestemme en hoppeordre og sikre, at der findes den rette afstand mellem dig og den foregående jumper. For første gangs jumpers er det vigtigt at lytte til din instruktør. Du vil nok være temmelig nervøs og kan som følge heraf virke på impuls. Din instruktør skulle gennemgå streng sikkerhedstræning, så stol på hvad han / hun siger og følg hans / hendes førende før, under og efter springet.

Parachute Deployment

Hvis du er en erfaren skydiver, skal du installere din faldskærm, når du er 600 meter eller mere fra jorden. Tidlig implementering er nødvendig, hvis din primære faldskærm ikke er åben. Før installering skal skydivers kontrollere, at der ikke er andre deployerede faldskærme i umiddelbar nærhed. Skulle du finde dig selv på et kollisionskursus, skal du vente, indtil din faldskærm er fuldt udbygget og derefter styre væk fra kollisionen med din baglygter. Hvis kollisionen er på hovedet, drej til højre. Da din højre og højre for den person, du er på et kollisionskursus med, er på modsatte sider, vil dette sikre, at du undgår en kollision.

Post-Deployment

Mange faldskærmsdødsfald resulterer fra hensynsløse manøvrer, når faldskærmen har implementeret. Disse "dykning" -teknikker betegner "krogvinger" og "swoops", som giver dykkere en spændende rystelse, men åbner også muligheden for hurtige påvirkninger med jorden. Swoops er designet til at forsinke hastighedsreduktion til det sidste mulige øjeblik. Selvom erfarne dykkere kan udføre swoops og hook drejninger sikkert, er muligheden for at misjudge højde, landingsvinkel eller hastighed simpelthen for farlig at risikere. Lavkrogsvinger er strengt forbudt hos mange skydivingcentre rundt om i landet.

Landing

Skydiving springkørsler har forudbestemte landingsmønstre for at sikre dykkers sikkerhed. Da mange mennesker hopper som grupper, skal du sørge for at holde fast i din gruppe og følge føreren af ​​den første landmand. Hvis betingelserne er blæsende, må du ikke lande i samme retning som den første landmand, hvis vinden blæser dig mod ham / hende. Men på en no-wind dag, følg lederens retning.

Del:
Kommentarer