Skal østrogen cremer forårsage vægtforøgelse?

Skal østrogen cremer forårsage vægtforøgelse?

Hormonbehandling indebærer udskiftning af østrogen og / eller progesteron for at lindre symptomer forbundet med overgangsalderen og overgangsalderen. Estrogen udskiftning tilbydes også til at mindske risikoen for at få osteoporose og forøge din levetid. Østrogen creme er en form for østrogen erstatning bruges til at lindre vaginal tørhed; der er fire typer af østrogen creme, herunder estradiol, estropipat, dinestrol og konjugeret equine østrogen, som alle leverer en lav dosis østrogen.

Østrogen anvendelse

Østrogen er et kvindelig hormon skabt af æggestokkene. Det styrer en række kropsfunktioner, herunder calciumabsorption, kolesterolniveauregulering, hudens elasticitet og toniciteten af ​​blæren og livmoderen. Under overgangsalderen og overgangsalderen begynder dine æggestokke at lukke ned og stoppe med at producere progesteron og østrogen, hvilket får kroppens hormonniveauer til at blive ubalanceret. Hormonets ubalance fremgår af symptomer som blit, tør hud, søvnløshed, rastløshed, blæreproblemer og vaginal tørhed. Østrogen cremer bruges til at lindre vaginal tørhed, og for at forbedre toniciteten af ​​livmoderen og blæren.

Østrogen og vægtforøgelse

Når du først begynder at bruge oral østrogen udskiftninger, pletter og / eller østrogen cremer, kan du bemærke en vis vægtforøgelse, som primært skyldes vandretention. Vandet beholdes af kroppen er kun midlertidig vægtforøgelse. Lavere doser østrogen vil bidrage til at eliminere problemer med vandvægtforøgelse, og hvis det er en bekymring for dig, kan det være nødvendigt med en samtale med din læge. De 5-10 pounds, der normalt opnås i overgangsalderen, skyldes den naturlige aldringsproces, og østrogen cremer øger ikke mængden af ​​vægt, der er opnået under overgangsalderen eller overgangsalderen.

Vægtforøgelse i overgangsalderen

I overgangsalderen sænkes din metaboliske hastighed betydeligt, og det er den primære årsag til, at vægtforøgelsen opstår. Forbruger en kost, der indeholder fødevarer med højt indhold af fiberindhold, mindst 3 til 5 portioner af grøntsager og frugter daglig, er hele korn, pastaer, brun ris og andre komplekse kulhydrater vigtige i overgangsalderen for at holde vægtforøgelsen på et minimum. Du vil også gerne reducere dit indtag af sukkerholdige og fede fødevarer. Endelig vil regelmæssig aerob træning tre gange om ugen bidrage til at holde musklerne tonede og hjælpe med at øge din metaboliske hastighed og øge dit energiniveau.

Østrogen creme alternativer

Østrogen cremer bruges til at holde vaginal tørhed i bugt. Disse cremer hjælper yderligere til at tone blæren og urinrøret, som har østrogenreceptorer. Lavdoser af østrogen tilvejebringes ved anvendelse af cremen. Hvis du er bekymret over den midlertidige vandvægtforøgelse, kan du bruge smøremidler som Replens og K-Y Jelly som et alternativ. Petroleum gelé kan også bruges i stedet for østrogen creme

Del:
Kommentarer