Sjove karate spil til børn

Sjove karate spil til børn

Undervisning børnene kampsport disciplin karate gennem spil og aktiviteter hjælper dem med at nå deres potentiale. Karate involverer fysisk og psykisk træning, og kræver korrekt form og teknik, kropsbevidsthed og evnen til at koncentrere sig og fokusere. Introducer og lær børnene disse krav, men hold dem interesserede i at lære med spil, der arbejder med agility, form, teknik og fokus.

Opvarmnings spil

Med meget unge karate studerende, spil Fang din hale at få børnene opvarmet og forberedt på deres lektion. Par dem op og tildele en som tigerhovedet og den anden som tigerhalen. Bind et karatbælte til bæltet på bagsiden af ​​den studerende, der er tildelt som "hale" og start børnene ud mod hinanden. I 30 sekunder har den studerende tildelt som "hoved" forsøg og tag halen. Lad dem skifte roller og gentage.

Spil til forbedring af agility

Det Hoppe eller Duck Spillet kan spilles med seks til otte studerende. Dette spil hjælper børn med agility og deres holdning. Hold en skumdæmpningsnudel og instruer børnene til at danne en cirkel omkring dig. Lad dem antage en kampstilling om en armlængde væk. Langsomt svinge nudlen rundt om cirklen og variere højden. Hvis du svinger det lavt, skal de hoppe over nudlen for at undgå at røre ved det, og hvis du svinger det højt, skal de dukke. Hvis nudlen rører en elev, skal han træde tilbage fra cirklen, udføre en opgave som pushups eller jump jacks og derefter vende tilbage til cirklen.

Sparing Game

For at forbedre dine elevernes hastighed skal du spille Punktmærke. Par børnene op og giv hver enkelt et mål eller et referencepunkt for at mærke på den anden elev. For eksempel, mens et barn prøver at mærke det rigtige knæ, kan den anden forsøge at mærke bælteknuden. Målet er, at hver elev skal holde den anden fra at berøre sit målområde. Kampen er forbi, når et barn bliver mærket. Spil mange runder af kampe og ændre parring af børn med hver runde.

Spil til forbedring af teknikken

Spille Sensei siger, en variation af det klassiske Simon Says-spil, for at hjælpe børnene med at perfektere deres form og teknik. Kampsportsbetegnelsen Sensei betyder lærer, mentor eller leder. Arranger børnene, så de har nok plads til at sparke eller slå uden at ramme hinanden. Som sensei, kald en kommando eller karate teknik som en bestemt strejke, blokere eller sparke. Børnene skal kun demonstrere teknikken, hvis ordene "sensei siger" forud for kommandoen. Hvis et barn ikke følger kommandoen, er han ude af spillet. Hvis du kalder en kommando uden ordene "sensei siger", og en elev demonstrerer teknikken, er han ude af spillet. Spil indtil et barn forbliver stående.

Mental-træningsspil

Det Nummerspil kan hjælpe børnene med at koncentrere sig og være fokuserede, nøglen til at blive en succesfuld kampkunstner. Vælg fem teknikker, som klassen kan arbejde på og tildele et nummer til hver enkelt. For at starte spillet, skal du tage dem ud fra den klare holdning. Kald ud tallene i rækkefølge, så eleverne får tid nok til at udføre teknikken og vende tilbage til den klare holdning. Gentag sekvensen flere gange, indtil de forbinder hver teknik med et bestemt nummer. Da de bliver mere kompetente, blandes tallene, fremskynder tællingen eller tilføjer flere teknikker.

Del:
Kommentarer