Sjov Golf Turnerings Spil

Sjov Golf Turnerings Spil

Golf turneringer er en populær aktivitet til fundraising og særlige lejligheder. Der er mange formater og væddemål til spil. Nogle turneringer er lige konkurrencer, hvor den laveste score vinder. Andre indarbejder regler designet til at afbalancere forskellige færdighedsniveauer blandt spillere, så alle bliver involveret. Nogle spil afhænger kun af færdigheder, mens andre blander færdigheder med held.

Populære spil

Scramble: Hold med to eller fire spiller det bedste skud efter hvert slag. Fra starten af ​​drevet afgør spillerne hvilket skud der er bedst, så spiller alle deres næste bold derfra. Dette fortsætter, indtil bolden er holed.

Texas scramble: Dette ligner scramble formatet, bortset fra at fire drev af hver spiller skal bruges i løbet af runden. Dette fjerner enhver fordel, et hold kan have fra en særlig stærk driver.

1-2-3 bedste bold: Spillet af hold af fire spillere. I slutningen af ​​det første hul er den laveste score blandt de fire registreret på scorecardet. I slutningen af ​​andet hul registreres de laveste to scoringer. I slutningen af ​​det tredje hul registreres de laveste tre scoringer. Dette mønster (1-2-3) gentages gennem runden.

Variationer

Flag eller gravsten: Hver spiller får et bestemt antal skud til hele runden. Dette kan være en standard tildeling eller en funktion af et spillere handicap. Når de tildelte skud er spillet, er et flag med spillerens navn på det placeret for at markere placeringen af ​​hans sidste skud. Den længste efter spillet slutter vinder.

Blinde ni: Spillet som en scramble turnering, men kun ni af 18 huller tæller. Arrangørerne bestemmer, hvilken runde på ni huller der tæller, men ikke meddele det til afslutningen af ​​spillet. Dette kan være særligt underholdende i turneringer, hvor mere end 18 huller spilles.

Ærlig John: Hver spiller sender et lige spil til en gryde og gætter hvad han vil score på den runde. I slutningen af ​​spillet vinder den spiller, hvis forudsigelse er tættest, potten.

Tilføjelser

En eller flere af disse sjove konkurrencer kan tilføjes til ethvert golfspil. Spillere normalt satse en lille mængde på hver konkurrence.

Kørekonkurrence: Spil for at se, hvem der kan slå det længste drev, eller hvem rammer fairway mest konsekvent.

Putting contest: Spil for at se, hvem der rammer de færreste putter eller de længste putter.

Chipping contest: Hit et chip skud fra hvor som helst mellem 20 fod og 100 meter ud. Den spiller, hvis bold lander tættest på hullet, vinder.

Bunker shot contest: Spil en bunker skud overalt fra grøn side til 100 meter ud. Den spiller, hvis bold lander tættest på hullet, vinder.

Færdighedskonkurrence: Prøv en 20 fods putt, 40 fods skudskud og et greenbunkerskud. Den spiller, hvis bold lander tættest på hullet på hvert skud vinder.

Pick-up sticks: Efter hvert hul fjerner den vindende spiller en klub fra taberens taske og placerer den i sin owm taske for resten af ​​runden. De fleste spillere overvejer putter-begrænsningerne.

Tre-club monte: Spillere har lov til at vælge kun tre klubber (ud over en putter) til at spille over hele kurset.

Del:
Kommentarer