Sjov fodboldcoaching spil til børn

Sjov fodboldcoaching spil til børn

Fodbold fortsætter med at vokse i popularitet over hele verden, og indendørs og udendørs ligaer er tilgængelige for børn så unge som tre år gamle. Uanset om du er ny til coaching eller en veteran, vil nogle underholdende spil holde praksis frisk og sjov, mens atleter lærer og perfekte færdigheder til at passere, bolden håndtering, dribling og skydning.

Dribbelrelæ

En af de vigtigste færdigheder, som en fodboldspiller kan erhverve, dribler, fordi den giver spilleren mulighed for at holde styr på bolden. Opdel holdet i to relæhold, og få dem til at stå på hver side af et mål. Studerende vil drible ned til det andet mål og tilbage, og derefter sende bolden til næste person i køen. Holdet hvis spillere slutter vinder først. Tilføj i kegler til at drible rundt for yderligere kuglehåndtering praksis.

Hold din yard ren

Coaching Soccer 101 foreslår at bruge "Keep Your Yard Clean" til at undervise i færdigheder og opmuntre teamwork. Trænere delt teamet i to grupper, og hver gruppe har en "gård" for at holde rent af bolde. Den enkleste måde at gøre dette på kan være at bruge midterlinjen som delelinje for hvert hold. Hver spiller starter med en bold, og en timer er indstillet i fire minutter. Hver spiller forsøger derefter at sparke sin bold og enhver anden bold, der kommer ind i hendes holdets værft i det andet holds værft. I slutningen af ​​fire minutter blæser træneren fløjten og tæller bolde for at se hvilket hold der har den reneste værftet. Trænere kan tilføje i elementer som kun sparker med venstre fod for at øge færdighedsudviklingen.

Soccer Dodgeball

Brug centercirklen eller brug kegler til at oprette en cirkel, som spillerne skal være med til fodbolddodgeball. Tildel halvdelen holdet til løbere og den anden halvdel er kickers. Kickers bruger en bold og forsøger at slå løberne med bolden, når de bevæger sig rundt om cirklen. Når en løber er ramt, er hun ude. Skift roller og spil igen for at sikre, at alle spillere får chancen for at være kickers, som lærer boldkontrol, passerende færdigheder og teamwork.

Coach's Revenge

Et lignende spil, som Soccer XPert antyder at bruge som opvarmning er Coach's Revenge. I dette spil er spillere line up på sidelinjer og trænere i midten af ​​banen med flere fodboldkugler. Som spillere løber fra den ene side til den anden forsøger trænere at slå spillere (under knæet) med en fodbold. Hvis en spiller er ramt, slutter han med træneren i midten på næste løb. Unge spillere især nyder dette spil, og det får alles fødder at flytte.

Eksplodere

I Explode samler spillerne i centercirklen dribbling af deres bold, mens de holder hovedet op, for når træneren råber "Explode!" spillere skal forsøge at være den første til at køre og sparke deres bold i målet. Spillere vil lære at holde deres hoveder op vil give dem mulighed for at se de åbne rum og gøre en hurtig breakaway mod målet.

Påskeægsjagt

"Fun Games, der lærer færdigheder" Coach's Manual foreslår et spil, der ligner en påskeæg jagt, undtagen fodboldkuglerne er æggene. Spillere starter i den ene ende af banen, og træneren spredder "æg" over hele feltet. Når fløjten blæser, skal spillerne løbe for at få alle æggene i "kurven" eller målet i den anden ende af feltet. Trænere kan tid, hvor lang tid det tager at samle æggene og holdene vil nyde at prøve at slå deres tid.

Del:
Kommentarer