Sikre Vs. Boost Ernæring Drikke

Sikre Vs. Boost Ernæring Drikke

Ernæringsdrikke hjælper med at forsyne diætelementer, der ikke må indtages i løbet af dagens måltider. For nogle er næringsdrikke brugt som erstatning for faktiske måltider på grund af tidsbegrænsninger eller alderdom. Du må bruge næringsdrikke til at udfylde hullerne, som dine måltider ikke dækker. To af de næringsmidler, der er til rådighed, er Boost and Ensure, som begge tilbyder flere produkter i deres linje.

Produkter

Boost og sikre, at begge tilbyder flere typer næringsdrikke. Boost sælger deres standarddrink, Kids Essentials, Boost Plus for at få større vægt, Boost High Protein og Glucose Control for diabetiske forbrugere. Sørg for at tilbyde deres standard ernæring shake, Sørg for Plus for vægtøgning eller vedligeholdelse, Bonesundhed, Immun Health, Muscle Health og Klinisk Styrke for at øge helbred. Alle Boost and Ensure produkter kommer i otte ounce plastbeholdere med snoede plastlåge.

ingredienser

Standarden Sikre ernæringsdrikke indeholder primært vand, majs maltodextrin, sukker, majssirup og mælkeprotein. Andre ingredienser omfatter kakaopulver til at give en chokolade smag, sojaolie, sojaproteinisolat og rapsolie. Den regelmæssige Boost-drik har vand, sukker, majssirupfaststof, mælkeproteinkoncentrat og vegetabilsk olie, der indeholder canola, solsikke og majs. Boost ernæringsdrikken har også en chokoladesmag på grund af kakao og alkali.

Andre smagsoplevelser og anvisninger

Bortset fra standard chokolade kommer Sikre drikke også i vanille, mælkchokolade, jordbær og fløde, smør pecan og kaffe latte smag. Den regelmæssige Boost ernæringsdrikke kommer i chokolade og vanilje smag. Begge typer drikkevarer skal opbevares i køleskab for at forblive koldt.

Ernæringsmæssige indhold og kalorier

Boost-drikken omfatter 10 gram protein og 300 gram calcium, mens Sikre-drikken har ni gram protein og 300 gram calcium. Boost-drikken har 60 milligram C-vitamin, mens Ensure-drikken har 30 milligram C-vitamin. Sikre drikken har lige under et gram fiber, mens fiber ikke er inkluderet i Boost-drikken. Boost-drikken har 240 kalorier og fire gram fedt. Sørg for, at ernæringsdrikken har 250 kalorier og seks gram fedt.

Del:
Kommentarer