Sikkerhed 1. Termometer Instruktioner

Sikkerhed 1. Termometer Instruktioner

Safety 1st er et firma, der sælger alle mulige sikre produkter til familier med spædbørn og småbørn. På sin hjemmeside (se Ressourcer) kan du finde badeprodukter, boosterpladser, høj stolestole, træningspotter og selvfølgelig termometre. Virksomheden tilbyder et stort udvalg af termometre - oral, underarm og rektal. Der er endda et øre termometer, der ligner en elefant og et Safety 1st termometer, der ligner en pacifier. Det er ret nemt at få instruktioner til disse termometre i henhold til hvilket Safety 1st instrument du har købt.

Sikkerhed 1. Termometer Instruktioner

Gå til Sikkerhed 1. hjemmeside (se Ressourcer). Under kundepleje kan du klikke på "Download produktinstruktioner", og du vil blive taget til en skærm, hvor du kan indtaste produktoplysninger.

Find dit Safety 1st Thermometer og få det tilgængeligt. Find produktnummer og fremstillingsdato. Hvis du ikke længere har din emballage, eller du ikke kan finde nummeret på dit produkt, vil du ikke kunne bruge kundeservice-delen af ​​hjemmesiden for at finde Sikkerheds 1. termometer instruktioner. Du skal muligvis ringe til kundeservice for at få hjælp.

Se på hjemmesiden under børnepasningsprodukterne og klik på termometre. Find det termometer, du har købt. Hvis du for eksempel købte Accu-Soothe Ear Thermometer, som ligner en elefant, kan produktoplysningerne nævne nogle af de instruktioner, du leder efter.

Ring eller email Sikkerhed 1. med en anmodning om nye instruktioner. Forklar, at du mangler din Safety 1st termometeremballage, eller at du har problemer med at finde produktnummer og fremstillingsdato, og du kan ikke downloade instruktionerne fra hjemmesiden. (Se Tips til e-mail og telefonnummer).

Læg et spørgsmål på et websted, f.eks. Brugervejledningen (se Ressourcer) og se om en anden forælder har en manual eller kan hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål. Forældre vil for eksempel stille spørgsmål som "Hvordan ændrer du Fahrenheit til Celsius?" "Hvordan ændrer du batterierne i denne model?" Websites med informationsudveksling kan ofte hjælpe dig med Safety 1st Thermometer instruktioner.

Tips

Ring sikkerhed 1. kundeservice på (800) 544-1108, eller mail din kommentar ved hjælp af formularen på //www.safety1st/contact/comments.asp.

Del:
Kommentarer