Seniorprojekter, der involverer en sport

Seniorprojekter, der involverer en sport

Seniorprojekter, der involverer sport og andre atletiske arrangementer, er en god måde at tilskynde unge voksne til at være aktive, samtidig med at de øger hold og skoleånd. At opmuntre seniorer til at udvikle deres egne projekter vil også støtte dem i at blive involveret i skole- og samfundsaktiviteter. Sportsbegivenheder er også en god måde at behandle seniorer på en sjov og sund tid for de fire års hårdt arbejde, de har lavet til gymnasieelever.

Wellness uge

Seniorer kan opfordres til at oprette en wellnessuge for elever på skolen. For eksempel kan de oprette et program med sportsaktiviteter for studerende på alle andre niveauer, planlægning af konkurrencer for forskellige sportsgrene, relæer og mesterskaber for alle begivenhederne. Mens vindende studerende modtager præmier eller certifikater, bør det vigtigste mål være at lære dem at være sunde. Desuden kan de lære værdifulde lektioner af teamwork og ledelse, før de gør deres vej til livet som universitetsstuderende.

Alumni Spil

Nuværende seniorer kan arbejde på et projekt, hvor de organiserer en sportsbegivenhed, hvor de vender ud mod den seneste eksamensklasse på deres skole. Dette vil tilskynde seniorklassen til at arbejde sammen som et hold. Desuden vil de seniorer have mulighed for at gnide skuldre med nyuddannede kandidater, der har en vis erfaring med college-livet. Dette vil give dem mulighed for at lære at netværk og skabe langsigtede faglige relationer.

Fællesskabets bevidsthed

Seniorer kan arbejde på projekter, der kræver, at de gør noget godt for samfundet og nyder frugten af ​​deres arbejde. Hvis lokalsamfundet har en rundbold baseball eller basketballbane, kan seniorklassen opmuntres til at rette op på legepladsen og derefter arrangere en fællesskabshændelse, hvor alle beboere kan komme og deltage i en sportsbegivenhed for at fejre den nyrenoverede facilitet.

Genoplive en vigtig sejr

En gymnasium, der er stolt over et af sine store sportshold, kan undervise seniorer om skolens historie ved at genskabe en vigtig sportsvinder. At opbygge moral kan eleverne opfordres til at spille en sportsbegivenhed, der har været et anker for skolens atletiske program. Denne type projekt vil gøre det muligt for eleverne at lære deres skole bedre at kende.

Del:
Kommentarer