Senior Motion-to-Music Routines

Senior Motion-to-Music Routines

At være aktiv giver flere følelsesmæssige og fysiske sundhedsmæssige fordele til seniorer, der er i fare for at udvikle forskellige sygdomme, hvis de fører en stillesiddende livsstil, ifølge National Institutes of Health. For mange seniorer er parring motion med musik en måde at gøre træningen rytmisk og fornøjelig. En øvelse til musik træning rutine for seniorer bør have alders-passende musik og det kan involvere en kombination af tør-og vandbaserede øvelser.

Den rigtige musik

Mange seniorer vil ikke blive fortryllet med bas-heavy pop eller dance melodier dagens pop-diagrammer, og kunne afslutte øvelsen klassen som følge heraf. I stedet, seniorer vil ofte nyde musikgenrer, der resonerer med deres alder, såsom storbandsmusik, Broadway-melodier eller Motowns musik. Gruppens geografiske placering kan også påvirke musikens genre; en gruppe i syd kan f.eks. leanere mod countrymusik. Musikens niveau bør være rimeligt, da nogle seniorer ikke vil sætte pris på for høj musik. Idea Health and Fitness Association siger, at det ikke er afgørende, at seniorer bevæger sig i tid til musikken. Bare at holde aktiv er gavnlig i sig selv.

Cardio Rutiner

Senior øvelser til musik rutiner skal passe til gruppens fitness niveau. En grundlæggende indendørs rutine kan omfatte en kombination af stående øvelser og stolsbaserede aktiviteter. At gå på stedet er en simpel, effektiv øvelse, som mange seniorer kan udføre, og justerer træningens intensitet - ideelt set sammen med en ændring i musikens tempo - holder klassen varieret og behageligt. En prøve på 10 minutters kardio-træning kunne omfatte 2 minutters langsom gang på plads, 2 minutter med moderat tempo på plads, 1 minut af hoppekontakter, 2 minutter med moderat tempo på plads og tre minutter langsommere gang at køle ned.

Styrke-træningsrutiner

Styrketræning til musik er en effektiv måde for seniorer at forblive sunde, når de bliver ældre. En kort styrketræning øvelse til musik rutine bør omfatte a forskellige øvelser, der retter sig mod forskellige muskelgrupper; gennem denne tilgang kan seniorer hvile et sæt muskler, mens de arbejder en anden. En prøve på 5 minutters styrketræning efter en opvarmning kunne omfatte 1 minut af skiftende benløfter med ankelvægte, 1 minut biceps-krøller med modstandsbånd, 1 minuts skulderløft med små håndvægte, 1 minut stående kalv rejser og 1 minut triceps forlængelser med håndled vægte.

Vand træning

Vand aerobic tillade seniorer at øge deres puls og udfordre deres kroppe uden at påvirke deres led. Mange atletiske center bassiner er udstyret med lydsystemer til at tillade musik under rutinen. Aqua jogging kan ofte være omdrejningspunktet af en vand aerobic klasse for seniorer, men træningen kan omfatte modstand øvelser for at tilfredsstille træningens styrke-træning komponent. For eksempel kan en 12 minutters vandræning omfatte 2 minutters gang i vandet, 2 minutter for at accelerere til en jogge, 2 minutter biceps-krøller med vandvægt, 2 minutter vanddykning, 2 minutters vandpuslinger ud af kanten af ​​poolen og 2 minutters gang for at køle ned.

Del:
Kommentarer