Selvmasseringsteknikker

Selvmasseringsteknikker

Muskel og væv ømhed og smerte kommer ofte fra udløser punkter, som er specifikke områder langs en muskel, der har høj følsomhed. Dette skyldes overdreven neural stimulation til muskelfibrene, hvilket får dem til at klæbe sammen, forklarer fysisk terapeut Grey Cook, forfatter af "Atletisk Body in Balance." Der er forskellige måder at udføre selvmassage på for at lindre muskelmørhed, selvom der kan være dele af din krop, som du måske ikke kan massage selv.

Skumrulle

Selv-myofascial frigivelse, eller SMR, er en type selvmassage teknik, der anvender tryk på udløseren for at bryde væv adhæsioner. Mange fysioterapeuter og fitnessfolk bruger skumrullen som værktøj til SMR. Det er en cylindrisk rulle, der er lavet af tæt pakket styrofoam mellem en og tre meter lang. For de fleste øvelser lægger du en kropsdel ​​oven på rullen, såsom lår, kalve eller ryg og blid rull langs længden af ​​muskelfibrene. Når du finder et ømt punkt, skal du massere området forsigtigt, indtil smerten og ømheden går væk, anbefaler National Academy of Sports Medicine.

The Stick

Et andet værktøj, der hjælper dig med at udføre SMR, er massagepinden, som er en halv-fleksibel plastikpotte, der har en segmenteret række ruller, der ruller individuelt, når du forsigtigt gnider den over en kropsdel. Du kan målrette bestemte områder mere præcist end en skumrulle, og staven er bærbar. For at bruge den, hold staven i hver ende med hver hånd og gnid over længden af ​​kropsdelen, som dine yderlår og kalve. Du kan justere mængden af ​​tryk med dine hænder, og følg den samme procedure som du ville med skumrullen.

Vibration

En massage vibrator løsner tætte væv ved at anvende forskellige grader af vibrationer på udløseren. Det desensibiliserer muskelen, som løsner noget eller hele vedhæftningen. Ohio State University anbefaler, at du anvender vibrationen direkte til det smertefulde sted mellem 25 til 45 minutter to gange om dagen.

Ekspertindsigt

Fysioterapeut Chris Frederick, forfatter til "Stretch to Win" anbefaler, at du strækker området efter selvmassagen ved at holde stretchen i mindst 30 sekunder. Dette reducerer yderligere neurale stimulationer til de tætte væv og forhindrer området i at blive værre. Udfør hver strækning 2-3 gange.

Del:
Kommentarer