Sea Salt Fordele for Diabetes

Sea Salt Fordele for Diabetes

Havsalt er den naturlige form for salt og siges at være meget sundere end iodiseret salt. Mange mennesker begunstiger brugen af ​​iodiseret salt over havsalt på grund af deres manglende forståelse for dens fordele. Hvis du kigger rundt i købmanden, vil du finde alle slags fødevarer, der allerede er krydret med iodiseret salt. Det er bedst at enten lave din egen mad med havsalt eller finde specielle produkter lavet med naturligt havsalt.

Salt og diabetikere

Med type I og type II diabetes er salt og sukker kendt for at forværre sygdommen, så der gives strenge diæt til diabetikere. Når man har diabetes, er hypertension involveret; dette er når dit blodtryk er for højt. En undersøgelse blev udført med diabetikere: En gruppe fik 2 g salt og den anden gruppe fik placebo. Resultaterne viste, at de patienter, der indtog den lille mængde salt havde et glykæmisk respons, der var 8 procent lavere end de patienter, der tog placebo. Så kort sagt, noget salt er godt for diabetikere, men det handler om at bestemme, hvor meget salt der skal indtages.

Sea Salt Fordele

Samlet set er havsalt sundere for alle at forbruge. Havsalt er kendt for at være effektivt til stabilisering af uregelmæssigt hjerterytme, ekstraktion af surhed fra legemsceller, afbalancering af sukkerniveauer, frembringelse af hydroelektrisk energi i kroppen, forbedring af kommunikationen mellem nerveceller og rydning af slim i lungerne. Havsalt er også godt til at forhindre muskelkramper og virker som en hård naturlig antihistamin. Der er ingen jod i havsalt - det ekstraheres lige fra havet i sin naturlige tilstand. Havsalt er kendt for at hjælpe med at forebygge diabetes, fordi det hjælper med absorption af mad fra tarmkanalen og det opretholder også blodsukkerniveauet.

Implementering af havsalt i diabetikens kost

Fordi næsten alle fødevarer i supermarkedet indeholder iodiseret salt, er det bedst at lave mad. Mest sandsynligt kan du holde fast i din sædvanlige kost, men du bliver nødt til at læse etiketterne oftere. I stedet for at sætte iodiseret salt i din mad, kan du bruge havsalt. Du behøver ikke meget. Nu, selvom havsalt er meget bedre end iodiseret salt, skal du stadig forbruge kun en minimal mængde. Hvis du ikke kan hjælpe med at hente en kartoffelchips, skal du overveje at få Kedel eller et andet mærke, der bruger havsalt - det samme gælder for andre fødevarer.

Fødevarer til det, der har højt salt, omfatter: pakkede supper, syltede fødevarer, oliven, salte snackvarer, soja og bøfssauer, dåsekød, dåse supper og veggies, kartoffelmasser af kartofler og forarbejdede kød.

Del:
Kommentarer