Schwinn Speedometer Instruktioner

Schwinn Speedometer Instruktioner

Et Schwinn speedometer beregner din aktuelle hastighed, afstandsafstand, gennemsnitshastighed og mere i en lille kompakt pakke. Montering af hastighedsmåleren og korrekt indførelse af cykeldækets diameter er vigtige faktorer i nøjagtigheden og læsbarheden af ​​de viste oplysninger. Efter installation og indledende opsætning behøver Schwinn-hastighedsmåleren ingen yderligere kalibrering, kun en lejlighedsvis batteriændring.

Drej omslaget med et center slot på bagsiden af ​​speedometeret mod uret med en tynd mønt. Indstil den medfølgende 1,5-volts batteri negativ klemme ned i batterirummets åbning. Drej batteridækslet med uret for at låse det på speedometeret. Indstil speedometeret til side.

Skyd den åbne ende af monteringsbeslaget over den højre side af cykelens håndtag. Skub et gummibånd imellem monteringsbeslaget og håndtagsstangen, hvis monteringsbeslaget sidder løst på styret. Spænd monteringsbeslaget skruer med en Phillips skruetrækker.

Sæt sensoren på højre cykelgaffel, 4 tommer op fra hjulnavet. Træk to ledbånd gennem sensorens monteringsspalter. Sæt wirehjulene løst rundt om cykelens højre gaffel. Tillad tilstrækkelig slæk for sensoren til at bevæge sig.

Placer magneten på et tal på det forreste dæk. Drej magnetlåseskruen med uret for at holde det på spaken.

Drej hjulet for at justere magneten med sensoren. Flyt både sensoren og magneten, indtil de sidder på tværs af hinanden og har 1 millimeter mellemrum mellem dem. Lås magneten på plads med en Phillips skruetrækker. Træk enden af ​​hvert ledningsdæksel væk fra gaffelen med et par nålestænger. Skær overskydende længde fra hver ledning med et par wire cutters, når wire dæk holder sensoren tæt på gaffelen.

Fastgør ledningen, som løber fra sensoren til monteringsbeslaget til cyklens gaffel med de ekstra ledningsbånd, der leveres med speedometeret.

Skub speedometeret ned på toppen af ​​monteringsbeslaget, indtil det klikker på plads.

Multiplicer diameteren af ​​hjulet med 25,4 for at konvertere en kejserlig måling til et metrisk nummer genkendt af speedometeret. Multiplicer det konverterede tal med 3,1416 (pi) for at bestemme dækkets omkreds. Indtast det metriske nummer i speedometeret. For eksempel er et 26-tommer hjul multipliceret med 25,4 lig med 660,4. Multiplicere 660,4 med 3,1616 for 2074,7 eller 2075.

Hold "Left" og "Right" knapperne nede i to sekunder. Indtast den metriske omkreds, som tidligere blev fastlagt i hastighedsmåleren, ved at trykke på "Venstre" og "Højre" -knapperne. Tryk på "Venstre" knappen for at indstille den viste afstand til miles eller kilometer.

Pedal cyklen for at aktivere speedometeret.

Del:
Kommentarer