Schwinn Airdyne History

Schwinn Airdyne History

Schwinn Airdyne kom ind på træningscyklusmarkedet på et tidspunkt, hvor mange producenter producerede økonomisk designede produkter til hjemme gymnastiksalen eller motionsrummet. Problemet med dem var manglen på kvalitet, hyppigheden af ​​mekanisk svigt og vanskeligheder med at finde pålidelig reparation. Schwinn besvarede alle disse problemer ved at designe den robuste og pålidelige Airdyne. Denne exer-cyklus var, og er tro mod Schwinn's omdømme for kvalitet, pålidelighed og holdbarhed.

Unikhed af Airdyne

På baggrund af træningscyklusser, der anvendte mekanisk modstand, der typisk blev anvendt mod et tungt svinghjul, anvendte Schwinn Airdyne friktionsfri luftmotstand. Modstandsmekanismen i den originale Airdyne var en stor fan, sikkert indesluttet i et metalnet bur. Airdyne anbragte også en persons overkrop i øvelsen med vedhæftede bevægelige håndtag. Resultaterne: Rytteren kunne sidde komfortabelt på et stort polstret sæde ved hjælp af store behagelige pedaler mod en stabil modstand, der involverede armene og overkroppen og benene i en total kardio træning, der tidligere kun var tilgængelig på billigere sportsudstyr.

Fordele ved Air Resistance Design

Airdyne er glat og behagelig ved at bruge en stor ventilator som modstandskilde. Træningscykler, der bruger mekaniske metoder, giver ofte et uforudsigeligt niveau af modstand, og det kan være inkonsekvent, afhængigt af hvor hurtigt rytteren arbejder. En anden fordel ved ventilatorbaseret luftmodstand er den kølebrise, enheden skaber. Airdyne skaber en betydelig vind, holder rytteren kølig og gør træningen mere fornøjelig.

Variabel modstand

Airdyne giver en variabel modstand, der naturligt ligner cykling. Pedalering resulterer langsomt i en langsomt bevægende blæser og lav modstand. Når rytteren går hurtigere, skal ventilatoren flytte luft hurtigere. Resultatet er øget modstand, som om en rytter gik op ad bakke.

Airdyne Evolution

Schwinns seneste udgivelse af Airdyne er den nydesignede Evolution. Den eneste ulempe ved den oprindelige Airdyne drejede sig om størrelsen af ​​ventilatoren, støjen skabt af luftbevægelsen og støj fra kædedrevet. Den oprindelige Airdyne's store fan skabte lyden af ​​rushing wind, når den er i fuld drift. Airdyne Evolution udnytter en mindre ventilator, der er blevet omdesignet for ikke at miste modstanden til en komplet træning, men er mindre end 1/2 størrelsen af ​​originalen. Derudover er kæden drevet blevet erstattet af et bælte drev for at minimere støj fra drivmekanismen. Resultatet er en mere kompakt Airdyne, der ikke mister nogen kvalitet, pålidelighed af effektiviteten af ​​originalen.

Reparation og vedligeholdelse.

Fordi maskinen har vindmotstand i modsætning til mekanisk modstand, har Airdyne vist sig at være pålidelig og mindre tilbøjelig til at nedbryde end andre motionscykler. Vindmotstanden er nulfriktion og skaber intet støv for at bidrage til mekanisk lejebeslag. I forlængelse af Schwinns engagement i service og kvalitet har virksomheden desuden en komplet oversigt over reservedele i tilfælde af fejl.

Resumé

Schwinn Airdyne er en konkurrencedygtigt hjemme øvelsesmaskine, der giver rytteren en krops- og modstandsstræning. Nogle maskiner har været i brug i over 30 år og går stadig stærkt. Med de seneste designændringer i evolutionen vil denne exer-cyklus uden tvivl forblive en stærk favorit for hjemmeøvelsesentusiasten.

Del:
Kommentarer