Saunaregler i Tyskland

Saunaregler i Tyskland

Tyskland har en af ​​de mest omfattende spa-kulturer i hele Europa, ifølge HowToGermany. Tyskere bruger spa behandlinger til medicinske og rekreative formål. Forsikringsselskaber dækker ofte spa-behandlinger for dem, der behandler en fysisk skade eller en kronisk tilstand, og rekreative spahuse findes i pools, i hoteller og i hele tyske byer. Sauna regler i Tyskland er meget forskellige fra sauna regler i USA, så det er vigtigt at lære dem, før de går ind i en.

Før indtastning

Sauna regler varierer mellem lokationer og byer, men fordi tyskerne tager deres sauna oplevelse meget alvorligt, vil en liste over formelle regler synligt blive vist uden for saunaen, normalt på tysk og engelsk. Nogle steder vil der være separate saunaer til mænd og kvinder, de fleste steder vil kun have en sauna til begge køn, og andre steder vil have en bestemt tid på dagen, hvor saunaer adskilles efter køn. Sørg for at kontrollere disse regler før du indtaster. Hvis du rejser med børn, skal du kontrollere reglerne for at se om de er tilladt i saunaen. Nogle steder tillader ikke børn og andre kun tillade dem, hvis de ledsages af en voksen.

Mens inde

Saunaer i Tyskland er nøgen saunaer, hvor du kun bærer et håndklæde. Badetøj og tøj er ikke tilladt. Før du går ind, er det et krav at du bruser først. Når du er klar til at komme ind, skal du lade dine sko ud af saunaen, hurtigt åbne og lukke døren, når du kommer ind i saunaen og læg dit håndklæde ned på en bænk. Du kan holde håndklædet viklet rundt om dig eller åbne det op, men på den ene side må du sidde eller lægge håndklædet for at forhindre, at hele din hudform rører ved bænken. Staar aldrig på andre i saunaen. Efter at have været i saunaen i gennemsnit 10 til 20 minutter, forventes du at bruser igen og derefter hoppe ind i en kold pool for at få de fleste fordele.

Aufguss Process

Fremgangsmåden ved at hælde vand på de varme sten i en sauna betegnes som Aufguss i Tyskland, og gæster må ikke deltage i denne proces. En sauna medarbejder kommer ind i saunaen for at hælde vand, ofte duftende vand, på stenene og derefter cirkulere den varme damp med et håndklæde med jævne mellemrum. Hvis denne Aufguss-proces udføres i en sauna, vil tidsplanen blive opført på døren. Reglerne under denne proces er, at du ikke forlader eller kommer ind i saunaen under processen, hvilket vil medføre varmeforringelse og vil virke uhøfligt, og du forsøger ikke selv at udføre processen. De i saunaen bifalder ofte medarbejderen, efter at han har afsluttet sit arbejde.

Del:
Kommentarer