Sårsår Symptomer

Sårsår Symptomer

Sår i såret er smertefulde sår placeret i ryggen af ​​halsen. Disse sår gør daglig opgaver som at sluge og vejrtrækning meget vanskelige. Symptomerne på halsssår kan være svært at gå glip af og kan kræve lægehjælp for at forhindre fremtidige komplikationer.

Sværhedsvanskeligheder

Det mest almindelige og mærkbare symptom på sår i såret er sværhedsbesvær. Sårets åbne snit forårsager smerter i halsen, især når mad eller andet materiale passerer gennem det.

Hvide pletter

Hvis du har mistanke om, at du har halsssår, skal du prøve at placere tungen i bunden af ​​munden og åbne den bred. Hvis du ser i spejlet, vil du se hvide pletter i nærheden af ​​mandlerne eller i ryggen af ​​halsen. Disse pletter er hvor sårene er placeret.

Pus

Hvis sår i halsen bliver ubehandlet, begynder vævet i halsen at blive forringet. Dette får sårene til at udskille pus. Efterhånden som vævet dør, vil ryggen af ​​halsen begynde at se grålig ud. Når pus er spredt, vil det efterlade en ubehagelig smag i munden.

Årsager

Der er forskellige årsager til halsssår. Disse årsager omfatter en oral virus, som den der forårsager kolde sår og herpes. Sårene kan også skyldes den samme virus, der forårsager kyllingepok. Hvis tonsillitis efterlades ubehandlet i tidligere år, kan de betændte mandler forårsage, at mavesårene dannes.

Behandling

Søg lægehjælp til sår i såret anbefales. Sårene kan ofte være svært at behandle uden medicin. For at hjælpe med at helbrede sårene hjemme, prøv at gurgle saltvand i ryggen af ​​halsen og drik masser af væsker (suppe, vand, milkshake).

Del:
Kommentarer