Sammenligning af Brown Recluse & Wolf Spiders

Sammenligning af Brown Recluse & Wolf Spiders

Bitten af ​​den brune hule edderkopper kan medføre alvorlige helbredsproblemer, herunder død, især hos børn, ældre og mennesker med dårlig sundhed. Typisk er resultatet et stort smertefuldt sår, der vokser, da det berørte væv dør. Ulvspindelen, hvoraf mere end 200 sorter findes, er også giftig og kan forårsage en bid, der er smertefuld, men sjældent alvorlig, medmindre en allergisk reaktion følger. Disse arachnider er ens udseende, men der er måder at fortælle dem fra hinanden.

Område, Distribution og Habitat

Hvis du finder en edderkop, som du mistanke om, er en brun recluse eller en ulvspindel, skal du først overveje rækkevidden og fordelingen af ​​hver. Ifølge Entomology Department ved University of California, Riverside, er den brune recluse næsten udelukkende fundet i det sydlige Midtvesten, herunder hele Arkansas, Missouri, Louisiana og Mississippi; de fleste af Alabama, Tennessee, Kentucky, Oklahoma og Kansas; og dele af Texas, Indiana, Illinois, Iowa og Georgien. Hvis du bor i nogen af ​​disse stater, kan din edderkop være en brun recluse.

Denne edderkop hedder en recluse af god grund: det kan godt lide at holde sig ude af syne.

"Hvis du ser en brun edderkop på en web, er det ikke en brun recluse," siger Rick Vetter fra University of California, Riverside.

Den brune recluse lever ofte indendørs, gør sin web på skjulte steder, såsom ryggen af ​​skabe, indvendige møbler og bagved døre. Nogle gange kan en brun recluse falde i et badekar og blive fanget, ude af stand til at klatre de glatte sider; mange mennesker, der er blevet bidt af denne edderkop, er blevet bidt, mens de tager et bad.

Wolf edderkopper findes i hele Nordamerika. De fleste sorter jagter om natten, er meget genert og spinder ikke webs. Denne jordbaserede edderkop kan findes i skoven eller i menneskelige boliger, hvor de kan lide at skjule sig i døråbninger, under potteplanter, i vindueskarme og i kældre og garager.

Farve og identifikationsmærker

Den brune spindelspindel har en baglæns, violinformet mærkning på den del af sin krop, hvor benene er fastgjort. Edderkoppens farve kan variere fra creme til brun, men er altid ensartet. Hvis edderkoppen har mere end en farve på underlivet, er det ikke en brun recluse. Wolf edderkopper er brune eller grå med forskellige markeringer og linjer på kroppen.

Legs

Den brune recluse kan have fine hår, men ingen rygsøjler på benene, der er ensartede i farve uden striber eller bånd. Ifølge Vetter, hvis edderkoppen har mere end en farve på benene, er det ikke en brun recluse. Ulven Spider har lange, hårede ben af ​​varierende farve. Hanen har det som et ekstra par, hans pedipalper, som han bølger for at tiltrække hunner.

Øjne og størrelse

Den brune recluse er en lille edderkop, omkring tre ottendedele af en tomme lang. Det har seks øjne, et par foran hovedet og de to andre par på siderne. Vetter siger at de fleste edderkopper kan elimineres som brune recluses ved at bruge dette kriterium, fordi de fleste edderkopper har otte øjne. Ulv spider er meget større - op til 1,5 inches - og har otte øjne af ulige størrelse. Over to store øjne er, hvad der ligner to buede bryn, der faktisk er et andet par øjne; nedenunder er fire mere.

Del:
Kommentarer