SĂĄdan whiten Tandimplantater

SĂĄdan whiten Tandimplantater

Tandimplantater er en type tandpleje installeret af en periodontist for at genoprette en manglende tand eller tænder og give et alternativ til patienter, der har broer eller partielle proteser. Fordi protetiske tænder er designet til at udfylde et hul, produceres de i en farve, der matcher de andre omgivende tænder, og hvis du vælger at blanke dine naturlige tænder, kan du måske bløde tandimplantaterne til at matche. Forståelse af den nøjagtige proces med hvidt porcelæn er afgørende, når man forsøger at blanke tandimplantater, da tandpleje ikke kan hvidnes på samme måde som naturlige tænder.

Bestem det materiale, ud af hvilket dit tandlægearbejde er lavet, da tandimplantater og finer kan være lavet af plastik eller porcelæn, og mens porcelæn ikke ændrer farve over tid, kan plast blive plettet eller misfarve.

Bestem, om dit tandlægearbejde indeholder gennemsigtige finér, da en gennemskinnelig finer er designet til at vise tandfarven under protesen, og den kan blive hvidgjort ved brug af kosmetiske tandblegningsmetoder.

Tal med din tandlæge, inden du vælger at blanke naturlige tænder, hvis du har eksisterende tandlægearbejde, da tandblegning ikke er muligt, og tandplejen skal udskiftes for at matche den nye tandfarve. Din tandlæge kan være forsigtig med at hvidte de naturlige tænder, hvis udgifterne eller risikoen for at erstatte tandpleje er stor.

Overvej at få finér til at blanke tandimplantater, da finér kan bruges til effektivt at dække farven på en eller flere tænder, og finérfarven kan vælges for at matche farven på tandarbejde til farven på dine andre tænder uden at erstatte tandimplantater eller kroner.

Vælg porcelæn til nye finér eller tandarbejde, da porcelæn aldrig misfarves, og hvidt porcelæn vil aldrig være nødvendigt, medmindre du vælger at blanke dine naturlige tænder hvidere end farven på dit tandarbejde.

Blend hvide af dine naturlige tænder, så tænderne omkring dine tandimplantater er tættere på implantatets farve. Dette vil effektivt blande implantatets farve ind i resten af ​​dit smil, hvis du ikke vil dække tandimplantaterne med nyt tandarbejde.

Tips

Planlæg frem for, hvordan hvidblegning af naturlige tænder vil påvirke dit tandlægearbejde, inden du træffer beslutning om at blanke tænderne, og sørg for at du er tilfreds med tandkvaliteten, inden du får nyt tandarbejde til at matche den eksisterende tandfarve.

Del:
Kommentarer