Sådan Watch Champions League gratis

Sådan Watch Champions League gratis

Champions League er fodbolds mest prestigefyldte og lukrative klub konkurrence. Det sætter Europas øverste sider mod hinanden i et runde-robin gruppespil, hvorfra de to øverste af hver af de otte grupper går videre til de sidste 16, hvor det bliver et knockout-format til finalen. Desværre er Champions League-spil i mange lande, især uden for Europa, ikke vist på broadcast-tv. De fleste af de store kampe kan dog ses på gratis internetstrømme, der varierer i kvalitet.

Nyder en kamp online

Få adgang til et gratis streaming site, der viser alle kanaler, der viser live Champions League kampe. Der er et par fodbold streaming sites, der giver links til alle de store spil, der spilles over hele verden. Blandt disse websteder er myP2P.eu, realsportz.net og veetle. European Champions League kampe prioriteres som regel over kampe fra enhver anden konkurrence, når det kommer til dækning.

Det er bedst at downloade nogle programmer, der gør det muligt for dig at se et spil online. Veetle har for eksempel sin egen software, som du skal downloade for at kunne se nogen af ​​deres kanaler. Det er hurtigt og nemt at installere og optager minimal plads. MyP2P-webstedet giver flere links til kanaler, der ofte kræver drift af SopCast. Download den nyeste version af denne applikation på sopcast.org. Det er ideelt at downloade det ca. en halv time før din kamp skal starte, da det kan tage et stykke tid at gemme det.

Når SopCast er gemt, skal du pakke filen ud og køre installationsprogrammet. Når du er færdig, vises et SopCast-ikon på skrivebordet. Der er alternative applikationer som UUsee, men de er kun kinesisk-sproglige, og derfor er det svært for ikke-kinesisksprogede højttalere at følge vejledningen om, hvordan man installerer dem.

Du finder kampe under "fodbold" i sektionen "live sports" på myP2P-webstedet. Klik på tv-ikonet helt til højre, der svarer til den kamp, ​​du vil se, og siden der viser alle linkene til den kamp, ​​kommer op.

Dobbeltklik på dit SopCast-ikon for at åbne det. Vælg "Log ind som anonym" og "Automatisk login på denne computer" på skærmen, der kommer op, og klik derefter på "Log ind". Hvis du klikker på et SopCast-link på linksiden, skal din kampstrøm straks begynde at puffe, og din kamp vil være klar til at nyde. Nogle links på myP2P er mærket "andre" og giver en gratis medieafspiller til brug for at se strømme. Mens medieafspilleren muligvis ikke kræver andet end en stærk onlineforbindelse, vil det sandsynligvis køre mindre glat og have lavere billedkvalitet end et SopCast-afspiller link.

Del:
Kommentarer