Sådan Watch Boxing Online

Sådan Watch Boxing Online

Hvis du er fan af boksning, vil du ikke gå glip af de store kampe, der regelmæssigt flyver på tv. Nogle gange har du muligvis ikke adgang til et fjernsyn. Hvis det er tilfældet, er der ingen grund til at bekymre sig, for der er forskellige måder, som boksentusiaster kan se kampen på deres computer. Hvis du rejser, kan du se kampen, så længe du har adgang til en bærbar computer med Wi-Fi-kapacitet.

Tilmeld dig et medlemskab på et websted, der sender boxing kampe. Watchboxing.net er en af ​​de mange hjemmesider, der vil streame boxing kampe live og har bokse videoer, som du kan se. Et andet websted er ESPN3, som er et bredbåndsnetværk, der tilbyder live-sport online. Det flyver live-kampe og arkiverer dem, så seerne kan se dem senere.

Vælg en medlemskabsplan. Du kan vælge mellem en årlig, to eller tre års abonnementstjeneste. Watchboxing.net opkræver et engangsgebyr, der varierer fra $ 15,95 til $ 39,95, afhængigt af hvilket medlemskab du vælger. Sørg for at have dit kreditkort praktisk.

Download softwaren fra webstedet, der er nødvendigt for at se boxing kampe. Hvis du planlægger at bruge din bærbare computer, skal du sørge for at downloade softwaren på din bærbare computer også. Du kan endda finde mulighed for at optage kampe på din harddisk ved hjælp af en DVR. Der kan være et ekstra gebyr for denne service.

Sørg for at tjekke tilfredshedsgarantien for den service, du bruger. Hvis du ikke kan lide tjenesten, kan du muligvis få dine penge tilbage.

Del:
Kommentarer