Sådan vælges Golf Grip størrelse

Sådan vælges Golf Grip størrelse

Den rigtige golfgreb størrelse kan betyde hele forskellen i succesen for en persons golf swing. For lidt af et greb kan forårsage problemer i svingen. For stort af et greb kan forårsage problemer i en persons golf swing. Der er så mange forskellige typer og aldre af golfspillere i dagens samfund. Flere kvinder og børn leger golf end nogensinde før. Det er kun naturligt, at et fælles greb, der bruges på et sæt golfklubber for mænd, ikke passer eller er behageligt for en kvinde eller endda et barn eller en yngre golfspiller. Golfgreb i dag kommer i standardstørrelser til mænd, kvinder og junior golfspillere. Disse greb spænder i størrelser fra junior små til voksne jumbo. Golfhåndtagene kommer også i en række forskellige teksturer, tykkelser og blødhed. Nogle greb er tynde og hårde, mens andre greb bliver tyk og blød. Nogle greb har mønstre rillet i dem, mens andre greb er glatte.

Bestem størrelsen på din hånd ved at tjekke indersiden af ​​din golfhandske. Dette vil fortælle dig, hvilken størrelse greb du skal gå med.

Tjek dine nuværende greb. Tag en af ​​dine golfklubber og hold dit greb, som om du skulle svinge. Hvis din ring og mellemfingre bare når polstring på håndfladen nær din tommelfinger, så er dit nuværende greb den rigtige størrelse. Gripet er dog for lille, hvis dine fingre graver ind i håndfladen, og det er for stort, hvis dine fingre ikke når din håndflade.

Sørg for, at dine greb og aksler er kompatible og proportionelle i størrelse.

Vælg den type greb, du kan lide mest. Basér dit valg på komfort. Når du har den rigtige størrelse, er resten baseret på følelse. Det er det, du bedst kan lide mellem dine hænder. Uanset hvad der er mest behageligt og føles som det vil hjælpe din sving mest, gå med det greb.

Del:
Kommentarer