Sådan vælger du en korrekt golfakselbøjle

Sådan vælger du en korrekt golfakselbøjle

Amatør golfspillere overser ofte den rigtige akselbøjle, hvilket er et af de vigtigste aspekter ved korrekt klubbetilpasning. Axelbuksen påvirker spin på golfbolden og vil have indflydelse på afstanden, nøjagtigheden og banen i et golfskud. En golfspillerens svinghastighed bestemmer, hvilken aksel flex der er brug for. Axel flexen tilbydes i damer flex, senior flex, regelmæssig flex, stiv flex og ekstra stiv flex.

Fremstil det korrekte spindel ved slag med den korrekte akselbøjle. Spinhastighed produceret ved påvirkning vil direkte korrelere med, hvor langt en golfbold vil rejse. En aksel med for meget flex vil producere yderligere spin på golfbolden. Mere omdrejning vil få bolden til at blive ballon i toppen af ​​sin flyvning. Bolden falder derefter lige ned og ikke fremad, og dermed ikke optimerer ballflyvning. Køb udstyr fra en person, der anvender en lanceringsskærm. Det vil bestemme optimal bæreafstand og centrifugeringshastighed.

Swing med den korrekte akselbøjle for at få en betydelig indvirkning på nøjagtigheden. Igen kan akslen producere for meget eller lidt spin. Yderligere spin får bolden til at vende fra en svag fade til et skive eller en let træk til en krog. Optimal centrifugeringshastighed vil gøre det muligt for bolden at starte ved målet og fortsætte lige eller omdannes til en svag fade eller tegning.

Brug den korrekte akselbøjle til at producere den korrekte skudbane. Hvis akselbøjlen er for stiv, vil kuglens bane være lavere, og skuddet kan have tendens til at gå rigtigt. Hvis akselbøjlen er for svag, vil kuglbanen være højere og kunne fremme et skud, der går til venstre.

Del:
Kommentarer