Sådan viser du en Letterman Jacket

Sådan viser du en Letterman Jacket

For high school og college atleter er brevjakke jakke et symbol på stolthed, der viser deres holdånd og insignier, der repræsenterer deres præstationer. Når dagene med at bære en brevmand jakke er længe gået, er det en måde for modtageren at huske de positive tider af hans yngre dage. En jakke kan også vises for en midlertidig udstilling om skolen eller atleten. Der er en række forskellige metoder, som du kan bruge til at vise denne type jakke.

Vis din brevmand jakke i en skygge boks - en ramme til tredimensionale genstande. Køb en skyggeboks, der er stor nok til at rumme din jakke eller lave dit eget ved hjælp af træ og glas. Monter jakken inden i skyggefeltet ved hjælp af lange stifter, der sidder fast i en skumunderlag. Placer tappene i en sektion, der vil blive skjult for visning, som f.eks. Et ærmer interiør.

Placér brevmandens jakke på en mannequin for en tredimensionel visning af tøjet. Du kan enten bruge en fuld body mannequin eller bare en torso, som hele jakken dækker. Stil mannequin opretstående. Hvis mannequin ikke har arme, ting med smuldrede stykker af pakningspapir, så vil de stikke ud for at vise emblemene på ærmerne.

Opret en hængende skærm til brevman jakken. Vedhæft to øjenkrog til loftet. Vedhæft to lige stykker wire til øjenkroge. Bind enderne af ledningen til en dowel. Sæt ærmerne på jakken over dybden, så den dækker over den som en bøjle.

Monter letterman jakken direkte på væggen. Hang to kroge på bredden af ​​jakkerens skuldre. Draper jakken over krogen, så den spredes ud. Stiftstifter gennem ærmernes interiør direkte i wallboard i den position, du vil have dem til at dukke op.

Del:
Kommentarer