Sådan Vægt Træn For Defensive Backs

Sådan Vægt Træn For Defensive Backs

Bliv stærkere hurtigere bedre sikkerhed eller cornerback med denne vægtløftningsrutine.

Defensive backs er som regel de mest populære atletiske spillere på fodboldbanen. En defensiv tilbage skal følge med en modtager, se quarterback, play zone, komme op på løbestøtte, blitz og lave tackler på større spillere. Defensive backs forventes at være de hurtigste spillere på banen og genererer også eksplosiv kraft for at lave store hits.

En vægtløftningsrutine til defensiv ryg skal afspejle de krav der stilles til dem under spillet. Defensive ryg skal træne tungt, som en linebacker, men for fart, som en modtager. De skal være afgørende, eksplosive og ekstremt stærke til deres lettere kropsvægt.

Dag 1 Push - Bryst, skuldre og triceps Defensive ryg har brug for skuldre og triceps mere end nogen andre på banen. De skal ikke kun kunne bænke trykke deres egen vægt, men gøre det på eksplosiv måde. Bare forestil dig det overraskede blik på modtagerens ansigt, når du går på bump på snapet og banker ham på sin røv. Benchpress - 5x5 Dumbbell bænk presse - 3x8 Hæld presse 5x5 Overhead dumbbell presse - 3x8 Reverse kabel overløb - 5x5 - Ved kabelovergangsstationen sættes kablerne helt i bunden. Grip håndtagene over hånden med den modsatte hånd, så armene krydses i startpositionen. Træk kablerne på tværs af din krop eksplosivt og ud med dine skuldre for at ende i en position som en lateral hæve.

Dag 2 Træk - ryg, biceps og underarm. Defensive ryg har brug for en stærk ryg og biceps til at pakke op tackle. De har også brug for kraftige underarme til at gribe klud og bringe bolden ned, når de ikke kan pakke dem op. Død løft 5x5 Dumbbell række 5x5 Lat drag ned 5x5 Bicep krøller 3x8 Finger krøller 3x12 - Lad baren rulle ned til hånden på fingerspidserne, og luk derefter hånden for at rulle baren tilbage i din håndflade.

Dag 3 Ben - Gluter, Hamstrings, Quads og Calves Defensive ryggen har kraftige ben til at køre gennem tackler og holde op med modtagere. De skal træne for magt såvel som hurtighed for at være vellykket og godt afrundet på banen. Split squat 5x5 Speed ​​squat 3x8 Hæng ren 5x5 Stiv bendød lift 5x5 Ben krøller 3x8 Jump kalv hæver 3x12 - holder håndvægte i hver hånd hoppe op ved hjælp af kun dine kalve.

Husk at holde alle øvelser eksplosive for at opbygge strøm. Kraftig vægt gør du ikke godt, hvis det løftes langsomt. Gør ordentlig varme op og strække under din køle ned, så du kan holde øje med mere limber modtagere.

Del:
Kommentarer