SĂĄdan vaskes en autentisk NFL Jersey

SĂĄdan vaskes en autentisk NFL Jersey

Du har fået dine hænder på en NFL-trøje. Ikke en kids version, ikke en replika, men den rigtige ting. Du kunne ikke være fordybende og selvfølgelig bærer du det hver søndag, når dit hold spiller et spil. Du har det hele dagen, og i slutningen af ​​dagen har du måske svedt så meget som dine favoritspillere. Du skal rense din prisede trøje, og du vil have, at den kommer ud i så god form som du har det.

Håndvask din trøje. Det anbefales af NFL-udstyrscheferne at bruge et ikke-slibende, farvestoft vaskemiddel til at vaske trøjer. Woolite matcher denne beskrivelse. Kør koldt vand i en stor vask, hæld en kasket Woolite i rindende vand, og suds vil fremstå. Træk trøjen ind og vask straks.

Skyl jerseyen grundigt ved at tømme vasken og slippe af med sudsene. Sæt derefter trøjen i koldt vand og tag alt detergent ud af det. Tjek din trøje, når sæbe er ude, og den er skyllet; Det skal være rent og det skal have en meget behagelig og frisk lugt.

Vask trøjen igen i det farvefaste rengøringsmiddel, hvis alle pletter ikke er kommet ud. En anden vask fjerner alle pletter undtagen noget permanent. Det vil tage blod ud. Efter vask det en anden gang, skylles grundigt.

Line tørre din NFL trøje. Den værre fejl du kan gøre er at sætte den i tørretumbleren. At sætte det i tørretumbleren vil beskadige tallene, bogstaverne og symbolerne på uniformen. Lad det tørre i ca. 24 timer i et ikke-fugtigt område.

Tag din trøje til tørreren, hvis du ikke er dygtig ved hånden, vask den. Tørreren bruger kemikalier og ikke varme tørring, så din trøje vil være sikker.

Del:
Kommentarer