Sådan vaskes boksehåndbindere

Sådan vaskes boksehåndbindere

Håndpakker bruges i boksning som et middel til at beskytte sener og knogler i hænderne mod skade efter gentagne slag mod en modstander. Ud over at beskytte dine hænder hjælper håndbøjninger med at give støtte til håndledene og tommelfingrene under en kamp eller træning. Håndindpakninger skal bæres både under kampe og under træning for at forhindre skade. Det er vigtigt at omhyggeligt tage sig af og vaske dine håndindpakninger med jævne mellemrum for at de skal forblive effektive.

Fjern dine boksehåndbøjninger fra dine hænder og håndled efter kamp eller træning. Tag omslagene og læg dem i vaskemaskinen og tilsæt vaskemiddel. Tænd vaskemaskinen.

Lad vaskemaskinen køre sin kurs. Når cyklusen er afsluttet, er det tid til at lade hånden vikle tør.

Sæt aldrig håndindpakninger i en almindelig tørretumbler uden det korrekte tilbehør. Håndbøjler skal altid have mulighed for at lufttørre, da tørretumbleren vil vride ombrydelserne under rengøringsprocessen og gøre dem ubrugelige til boksning.

Køb en speciel nylonpose eller håndtaske vaskesække, hvis lufttørring ikke er en mulighed. En af disse specielle poser vil sikre, at håndbindingene ikke bliver sammenbrudt under tørringen og holder dem i optimal stand.

Del:
Kommentarer