Sådan vandtæt mit barns armstøbning

Sådan vandtæt mit barns armstøbning

Der er få ting mere frustrerende for både forældre og barn end traumer og genopretning fra en brudt arm eller et ben. Selvom det ikke er sommer, der begrænser vandsport og aktiviteter, er der aldrig en bekvem årstid. Dusjer og bade kan ikke sættes i stå. Der er en række kommercielle produkter til vandtætningsstøbning (se Ressourcenotering), der koster ca. $ 10 - $ 35, men det er det mest overkommelige valg.

Plastic Wrap Vandtætning

Aflæs et par tommer plastfolie - nok til at lægge klæbende kant langs længden af ​​støbningen.

Vind ombrydningen rundt i kastet flere gange, og tryk det tæt på kastet med dine hænder, mens du arbejder hele vejen rundt.

Hvis støbningen er længere end plastpladens bredde, skal du holde det i progressive lag op eller ned i længden, indtil det er grundigt dækket.

En sidste runde i hver ende skal strække sig ud over kanterne og klæbe tæt på huden. Denne endelige forsegling er mere behagelig at fjerne end nogen form for tape. Hvis du vil have lidt ekstra sikkerhed, kan du tilføje en runde tape over den endelige forsegling.

Hvis støbningen indeholder en del af hånden, vil det være svært at forsegle disse kanter. Sæt en engangs vinylhandske på dit barns hånd, og tilføj en anden runde plastfolie eller tape for at forsegle manchetten.

Plastpose Vandtætning

Brug en brødløg taske til et barns arm og hånd; en robust skraldespand vil passe godt over foden, hvis den er et benstøbt. Denne tidskendte metode til vandtætning kaster både for voksne og børn og anbefales af Varsity Orthopedics.

Kontroller omhyggeligt en brugt brødpose for at sikre, at den ikke har små huller eller tårer, der kan lække vand inde.

Sæt posen over støbejern og fastgør hele enden ved at indpakke med en runde eller to tape, der overlapper kanten for at klæbe til huden. Du kan bruge et hårbøjle eller gummibånd før du tape, men sørg for at det ikke er for stramt.

Tips

Hvis dit marked ikke bærer fryser Tryk på 'n Seal, planlægge at bruge et par ekstra runder af den almindelige vægt.

Del:
Kommentarer