Sådan undgår du smerter fra et cykelsæde

Sådan undgår du smerter fra et cykelsæde

Et følelsesløshed, smertefuldt bagud er ikke en uundgåelig bivirkning af cykling. Korrekt opsætning, passende tøj, tilstrækkelig indbrudstid og teknik kan alle hjælpe med at lindre smerte bagtil. Hvis disse foranstaltninger ikke virker, kan du overveje at handle i din sadel til en anden model, der har et hævet polstret område for bedre at kunne distribuere vægt og en rille for at tillade perineum, området mellem dine siddeben, at hvile.

Gør det rigtigt

Hvis dit cykelsæde er for højt, kan det få dig til at nå frem til pedalerne, rock side til side - skabe chafing - og lægge ubehageligt pres på din perineum. En sadel, der er tippet for langt frem foran eller for langt ned, kan også være en kilde til ubehag. Har en cykel montør, som normalt arbejder på din lokale cykelbutik, undersøge dit setup og hjælpe dig med at bestemme den optimale pasform. Sørg for at din sadel er lavet til dig - en kvinde vil lide på et smalt sæde, der er designet til en mand, mens en mand normalt vil finde det bredere design af kvinders pladser smertefuldt. Hvor styrene er placeret kan også være årsag til følelsesløshed og sadelødelighed. Spil med en højere eller lavere stamme for at hjælpe med at lægge lidt vægt i din overkrop og tage den væk fra din bagside.

Gør din tid

Brug altid rene shorts med en vaskepude og tilsæt en smøremiddel creme lavet specielt til cyklister for at lette sadelssår. Arbejd op til lange rides gradvist. Lædersadelene har tendens til at skimmes og passer bedre til din bagside over tid. Dine skinker og sideknogler bliver også mere vant til stillingen. Hvordan du kører er også vigtig. Kvinder, der kører i en tabt stilling, kan opleve følelsesløshed og smerter i bækkenområdet efter en time eller to; skifte til en sadel, der har en kortere næse, kan hjælpe med at afhjælpe dette problem. At komme op og ud af sædet til pedalen i korte perioder under en tur giver også lindring.

Del:
Kommentarer