Sådan undgår du skud Skader

Sådan undgår du skud Skader

Det kaster bare en bold, ikke? Forkert. Kinesiologi af den traditionelle skud sæt aktivitet er omfattende. Putters bør vide, hvilke dele af kroppen der vil være involveret i træning og hvordan man virkelig får sig i form for at undgå skader forårsaget af overdreven pres på en kropsdel. Praktisk set bør en bred vifte af metoder bruges til at styrke kroppen mod mulige chok, der kunne forstyrre muskler, sener eller ledbånd.

Altid varme op. Træner til skudtætter foreslår lette øvelser fokuseret på håndled og hånd, også arm øvelser og endog jogging. At arbejde op til skuddet er en fantastisk måde at undgå det pludselige pres på muskler, der er en del af skuddet.

Strække. Skudset aktivitet virker på en række forskellige muskler; ikke kun hænderne, men armene, brystet og ryggen. Tilbageskader er almindelige i skud set; andre almindelige problemer involverer sener og ledbånd. For alle disse er det vigtigt at strække, for at holde musklerne stærke og smidige, i stand til at håndtere vægt og stress.

Prøv yoga eller pilates. Nogle skudt undervisere foreslår, at disse kropsbehandlinger er en god måde at få strakt ud og arbejde muskler op til opgaven. Pilates, som et ergonomisk højspændingssæt af aktiviteter, virker virkelig dine muskler og får din krop klar til en bred vifte af intensiv aktivitet, herunder skuddet.

Prøv calisthenics og aktiviteter som hoppetov. Du kan tænke på hoppetovet som et værktøj til mere løbebaserede aktiviteter, men trænet skudt putters antyder, at jump reb er praktisk for dem også. Aktiviteter som hoppetovet gør din krop mere fleksibel og øger alle former for udholdenhed og fingerfærdighed. Hvordan hjælper dette med at sætte skud? Behændighed er nyttig i "lunge", der opstår på et kast, hvor meget af kroppen er i spil.

Hold vægten på det rigtige sted. Trænere tyder på, at vægten af ​​skuddet skal være for det meste på fingrene, med armen vinklet for at absorbere resten af ​​vægten. Til sidde skud putters, ryggen skal være lige, så spændinger fra kastet bliver ikke absorberet af ryggen. At få den rette balance vil hjælpe dig med at undgå spændingsproblemerne på muskler, der ikke almindeligvis bruges til kastet.

Del:
Kommentarer