Sådan undgår du skader, når du falder på en snowboard

Sådan undgår du skader, når du falder på en snowboard

Falls kan være en uundgåelig del af læring til snowboard. Men korrekt sikkerhedsudstyr og lidt fortanke mindsker risikoen for at blive en af ​​de syv snowboardere, der forårsager en skade pr. 1.000 besøg på et skiområde, ifølge National Ski Areas Association. Sprains og frakturer er de mest almindelige skader du skal passe på; nybegyndere er særligt tilbøjelige til håndledskader, mens avancerede snowboardere er mere tilbøjelige til at pådrage ankelskader.

Trin 1

Brug passende beskyttelsesudstyr: Selv erfarne snowboardere skal bære hjelm, beskyttelsesbriller og håndled. Begyndere og dem, der laver tricks, kan også bære hoftepuder, som dækker bagsiden mod baglæns fald, bryst eller torso puder og knæbeskytter til beskyttelse under små fremadgående fald.

Trin 2

Vælg en skråning og overflade, der passer til dit færdighedsniveau. Nybegyndere bør holde sig til blide, uforgroede skråninger med blød, snoede sne. Snowboarding under godt vejr forbedrer din synlighed af både hældningen og sneen selv.

Trin 3

Administrer fremadgående fald ved at holde dine underarme op foran dig Kollap til knæene først, hvis det er muligt, så dine underarme. Må ikke falde på dine hænder; dette kan forårsage håndledsskade.

Trin 4

Falde baglæns med mindre risiko for skade ved at tømme din hage mod brystet for at holde ryggen af ​​hovedet fra at ramme sneen; gør dit bedste for at falde røv-først, rull derefter jævnt på ryggen. Hold dine arme foran brystet. Som med et fremadgående fald, kan det medføre alvorlig håndledsskade, hvis du forsøger at fange dig selv på dine hænder.

Trin 5

Rull med efteråret, hvis det er nødvendigt, indtil du har brugt hele din fart. Hvis du kan, skal du holde dine arme gemt for at reducere risikoen for håndled, arm og skulderskader.

Del:
Kommentarer