Sådan undgår du hvidt overtrækssyndrom

Sådan undgår du hvidt overtrækssyndrom

White coat syndrom er, når dit blodtryk bliver højt på grund af at besøge en læge kontor. Det er ligegyldigt, om det er lægen, en sygeplejerske eller en af ​​hans assistenter, der giver dig blodtryksprøven. Stresset fra at tænke på dette spørgsmål eller endda læse denne artikel vil øge dit blodtryk. Men hvis du følger nogle trin, kan du muligvis undgå hvid frakke syndrom.

Hvis du virkelig har højt blodtryk, skal du sørge for at tage dine doser af blodtryksmedier til tiden. De hjælper virkelig meget med at reducere dit blodtryk. Brug ikke hvide frakke syndrom som en form for benægtelse for højt blodtryk.

Fra aftenen før du går til lægen skal du stoppe med at drikke vand. Hvis du har mindre vand, vil du have lavere blodtryk. Den eneste grund til at du ikke drikker vand er, så du kan få et par uvæsentlige lægebesøg uden højtrykstalet. Hvis du gør dette, skal du sørge for at teste dig selv, så du ved, at du ikke har højt blodtryk.

På vej til lægen, lyt til behagelig musik. Smil. Nyd livet. Kør langsomt. Gør alt for at være afslappet på vej til lægen. Ignorere stresset i dit liv. Tænk ikke eller bekymre dig om hvide frakke syndrom. Hvad der er i tankerne kan have en enorm effekt på blodtrykket, så det er bedst at være afslappet så meget som muligt.

Gå langsomt ind på lægehuset. Overdreven fysisk anstrengelse vil øge blodtrykket.

Bliv afslappet hele tiden hos lægen. Meditere. Smil i verden. Luk dine øjne. Hvis du har nogen sammen med dig, falder du i søvn, mens du venter, hvilket vil gøre dig meget afslappet og sænke blodtrykket

Når du har fået en normal blodtrykslæsning og undgået det højt blodtrykstal, lykønsker du dig med et godt udført arbejde. Du har erobret White Coat Syndrome på dette besøg.

Fortæl din læge om dit hvide frakke syndrom. Dette er det vigtigste trin.

Lægenes arbejde vil være at afgøre, hvor omfattende dit hvide frakksyndrom er. Han kalder det hvid pelshypertension, som stadig er lige så alvorlig som almindelig hypertension eller højt blodtryk. På den ene side kan dit blodtryk være normalt i løbet af resten af ​​dagen, hvilket betyder, at blodtryksmedier vil give dig hypotension (lavt blodtryk). På den anden side kan højt blodtryk under andre stressfulde dele af dagen (bortset fra lægenes besøg) garantere behandling af hvide frakkehypertension. I mange tilfælde vil lægen alligevel ønske at ordinere dig blodtryksmedier alligevel, fordi hvis du er stresset fra lægebesøg, har du sandsynligvis lidelse for højt blodtryk i de andre stressfulde dele af dit liv. Hvis du har andre faktorer som f.eks. Hjertesygdom eller overvægt, kan din læge fare på forsigtighedssiden og diagnosticere hvide frakkehypertension. Din læge vil gøre hvad der passer til dig. Hvis han foreskriver dig meds, alligevel, er det ikke et nederlag. Han gør dig en fordel ved behandling af hvide frakkehypertension.

Tips

Mange mennesker har White Coat Syndrome. Du er ikke alene. Mange mennesker har også højt blodtryk. Hvis du har det, få det behandlet, fordi det kan være et stort sundhedsproblem, hvis det ikke behandles. Forkæler ikke højt blodtryk som hvidt lagssyndrom.

Advarsler

Rådfør dig altid med din læge om eventuelle medicinske tilstande, du måtte have. Kun en læge kan diagnosticere, hvad der er galt med dig.

Del:
Kommentarer