Sådan Unclog Åre & Arteries

Sådan Unclog Åre & Arteries

Arterier og vener er både blodkar men med forskellige funktioner. Arterier pumper blod væk fra hjertet for at genopfylde resten af ​​din krop med næringsstoffer og ilt, mens vener bringer blodet tilbage til hjertet. For at forblive sund, skal du stræbe efter at holde disse blodkar ubemærket. Tæthedarterier kan føre til atherosklerose, opbygning af fedtstoffer i og på dine arterievægge (plaques), som kan begrænse blodgennemstrømningen, ifølge Mayo Clinic. Hvis disse plaques brister, kan du få blodpropper i dine årer.

Stop med at ryge med det samme og få motion de fleste dage i ugen. Rygning skader dine blodkar og gør det sværere for dig at motionere. Øvelse vil hjælpe din blodcirkulation og hjælpe din krop med at udvikle nye blodkar, og derved mindske trykket på dine allerede tilstoppede skibe, indtil disse unclog. Engagere i muskelstyrke øvelser som push-ups, squats og sit-ups, udover kardiovaskulær motion som jogging, cykling, gå, trappe klatring og svømning.

Spis en sund kost. Undgå hydrogenerede fedtstoffer, forarbejdede måltider og barer, salte og sukkerholdige fødevarer og alle hvidemelbagede varer. Frugt, grøntsager, vand, nødder, fuldkornsprodukter og magert kød og fisk bør være de vigtigste hæfteklammer i din kost. Kirsebær, jordbær, hvidløg, spinat, vilde laks, olivenolie, grøn te og søde kartofler hjælper med at ophæve dine arterier naturligt.

Tabe sig og opretholde din vægt. "Hvis du er overvægtig, kan du tabe så få som 5 til 10 pund, så du kan reducere risikoen for højt blodtryk og højt kolesteroltal, to af de største risikofaktorer for at udvikle aterosklerose", rapporterer Mayo Clinic. Vedligeholdelse af din vægt vil sænke dit blodtryk og reducere dine chancer for at få diabetes.

Spørg din læge om medicin for at hjælpe med at unclog dine arterier. Lægemidler, der sænker dårlig kolesterol - lipoprotein med lav densitet - og kan prale af den gode slags - lipoprotein med høj densitet - er tilgængelige ud over anti-blodplademedikationer, hvilket vil reducere dine chancer for at udvikle blodpropper i dine blodårer.

Overvej operationen, hvis dine arterier forbliver tilstoppede. Valg omfatter angioplastik, bypass-kirurgi, trombolytisk terapi og endarterektomi.

Del:
Kommentarer