Sådan udvikler du styrken for brydning

Sådan udvikler du styrken for brydning

For maksimal styrke og maksimale takedowns, bør wrestlers se på at træne en række kropslige muskler. I modsætning til popular tro er store biceps ikke det første aktiv for alvorlige brydere. Når du finder dig selv fastgjort på jorden med dine hænder bag dit hoved, er chancerne, at du vil ønske, at du brugte mere tid på at opbygge en solid kerne og et stærkt par lår. Heldigvis er der et væld af øvelser, der kan hjælpe dig med at træne de muskler, du har brug for til at lykkes på måtten. For at opnå de bedste resultater skal du oprette et ugentligt styrketræningsprogram, der fungerer forskellige muskelgrupper på forskellige dage, som abs på mandag, våben på tirsdag, ben på onsdag og så videre.

Trin 1

Tone dine kerne muskler ved at engagere sig i regelmæssige abdominal træning, såsom cykel manøvrering. Lig fladt på gulvet med din nedre ryg presset mod jorden og dine hænder bag hovedet. Løft dine knæ i en 45 graders vinkel til jorden og begynd at trænge med dine fødder som om du cyklede. Alternativt berører dine venstre og højre albuer til modsatte knæ som du pedal, hvilket skaber en intens træning i dine abdominale muskler.

Trin 2

Læg en barbell med en sikker vægt og læg dig ned på en vægtbænk. Udfør bænkpress øvelsen ved at gribe baren med dine hænder skulderbredde fra hinanden og sænke det mod brystet. Stop baren en tomme fra brystet og langsomt skubbe opad med begge hænder, og send barbell mod loftet. Udfør sæt med en til tre gentagelser med store vægte for maksimale styrkefordele for bryst, skuldre og arme.

Trin 3

Byg styrke i dine quads og kalve med regelmæssige ben øvelser som hoppe squat. Start med at stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden og hugge ned så lavt som du kan gå. Skub i luften så højt som muligt og rette dine ben, så du lander i stående stilling. Prøv at udføre så mange reps som du kan i løbet af en 30 sekunders periode med 30 sekunders hviletilstand i mellem.

Trin 4

Arbejd dine glutes, hamstrings, spinal erektorer og andre posterior-kæde muskler ved at praktisere poskasser. Vælg en vægtet stødpose og øg med at kaste den fra en hakket stilling, der efterligner en mekanisme af en takedown. Skub ned og greb posen, så begge hænder er fastgjort til bunden. Ræt dine ben og eksploder opad, mens du slår posen fremad, så den flipper igen og igen, inden du rammer jorden. Udfør så mange reps som du kan om 30 sekunder før du tager en pause.

Del:
Kommentarer