Sådan udvider du din Butt hurtigt

Sådan udvider du din Butt hurtigt

Mange kvinder vil have en rund og kurvende røv, men dem der ønsker det mest, er dem, der er født med en flad stump. For at gøre sager værre, ser internettet ud med pseudo råd og pseudo produkter, der hævder at give en kvinde en røv hurtig, når sandheden er, at de ikke gør det. Der er dog nogle gode nyheder. Du kan udvide din butt hurtigt, men du skal arbejde hårdt for det.

Trin 1

Udfør lavkropsvægtløftningsøvelser som brede benk og dødløfter. Disse to øvelser er de bedste underkropsøvelser til målretning af gluteus maximus. Men disse kan være ubehagelige for nogle kvinder, så Cedric X. Bryant, Ph.D., Chief Science Officer for American Council on Exercise, anbefaler også forsøgsøvelser som quadruped hip extensions, step-ups, lunges og four-way hofte forlængelser.

Trin 2

Gå eller kør dagligt. Disse kardiovaskulære rutiner sætter en enorm belastning på dine underkroppens muskler. De arbejder endnu bedre på skrå overflader. Hvis du ikke kan finde nogen bakker til at gå eller løbe, skal du besøge et motionscenter eller investere i en løbebånd. Ikke alene vil du bygge dine muskler, men du vil også brænde fedt og styrke dit immunsystem.

Trin 3

Tilsæt din kost med fødevarer rig på protein og kulhydrater. For at udvide din røv skal du spise mad, der fremmer udviklingen af ​​dine muskler. Imidlertid; uden motion vil de ekstra kulhydrater og proteiner bare blive fede.

Trin 4

Juster din vægt. Genetik spiller en stor rolle i den måde du ser ud. Hvis vægten har tendens til at opbygge i dine arme og mave, så prøv at tabe sig for at bedre fremhæve din røv. Hvis der dog er tendens til at samle sig i din røv, så er din bedste chance at spise mere protein og kulhydrater.

Trin 5

Brug polstret trusser. De vil ikke gøre din butt større, men de vil i det mindste gøre det større. Faktisk; polstret trusser tilføjer lydstyrke og løfter også din røv op og derved skaber ekstra definition.

Trin 6

Invester i butt-lift kirurgi. Dette er den hurtigste metode til at udvide din røv, men det er også dyrt og risikabelt. En kirurg fjerner overskydende hud og omplacerer surroundvævet for at gøre stumpen sundere, yngre og mere rund. Det gør ikke nødvendigvis det større, som i volumen, men det kan få det til at se større ud.

Del:
Kommentarer