SĂĄdan udskiftes Harley Pushrods & Lifters

SĂĄdan udskiftes Harley Pushrods & Lifters

Vedligeholdelse af din Harley-Davidson motorcykel medfører korrekt at indstille cykelens komponenter for at holde det sikkert kørende på vejene. Mange motorcykelentusiaster har haft lyst til selvbetjening, og udskiftning af dine pushstænger eller ventilløftere kan spille en rolle i denne proces. Typisk er fabrikens push stænger ikke justerbare, men mange eftermarkedet præstationscykler kan have justerbare push stænger. Udskiftning af dine push stænger kan være nødvendigt, hvis dit ventiltog gør stor støj, og fuldførelse af dette job kan gennemføres med det rigtige udstyr.

Løft din afkølede Harley på en hydraulisk midterløft, tag det negative kabel til batteriet, og fjern luftrenseren ved at skrue luftrensens dæksel af en stor hex-nøgle fra dit sæt. Størrelsen på den nødvendige hex-nøgle varierer afhængigt af din Harley model. Når afdækningen er fjernet, tag rensedækslet af. Brug din skruetrækker til at løsne skruerne i luftrensfilteret og læg den ud til siden. Brug derefter en lille hex-nøgle til at frakoble forgasserens bagplade. Fjern tændrørene.

Brug din fladstangsskruetrækker til at komprimere fjederhætteholderen og pry den fri fra pushroddækslet. Derefter skyd dækslet ned for at få adgang til pushrod. Fjern O-ringene ved at trække dem ud med fingrene.

Rull baghjulet på din Harley, indtil de bageste udstødningsventiler åbnes, og træk derefter pustestængerne ud af motorrummet.

Juster de nye pushrods for hånd for nulafstand. At have nulklaration betyder, at der er nulspil, eller at der ikke er nogen fordybning af stemplet eller løfteren. Der skal være nulspænding på pushrodet under justering. Hold pushrod med din hånd og drej så den er midt i liften. Rul baghjulet for at sikre, at ventilerne er lukket. Udskift O-ringe. Genmonter fjederhættet på pushrods og pushroddækslerne igen.

Geninstaller tændrørene. Brug din lille hex-nøgle til at geninstallere karburatorens bagplade. Installer luftrenseren igen. Tilslut det negative batterikabel igen. Sænk Harley til jorden.

Del:
Kommentarer