Sådan udskiftes en trægulv i et båd

Sådan udskiftes en trægulv i et båd

Både træ- og glasfiberbåde er normalt bygget med en flad trægulv, der sidder over bunden og skaber en overflade, hvor der kan placeres pladser, og båderne kan stå godt. Normale sejladsaktiviteter, såsom fiskeri og vandski, kan bringe vand ind i båden. Trægulve kan rådne, når de har haft stående vand på dem for længe. Hvis du har rottende træ i din båd, vil du bemærke, at gulvet føles blødt, når du går på det. Du skal enten betale for at få ordet udskiftet eller erstatte dig selv.

Fjern sæder. Sæderne skrues i gulvet. Du må muligvis fjerne sædehynderne for at komme til skruerne.

Træk tæppet op. Skær ind i den ved en kant og træk hårdt for at få det op. Det vil blive fastgjort med marine lim, så det er usandsynligt, at du vil kunne redde nok tæppe til genanvendelse.

Skru gulvene ud af strengene. Når tæpper er fjernet, vil du se skruerne, der holder træet på plads. Fjern dem og træk den gamle gulv op.

Udskift det gamle træ med 5/8-tommer krydsfiner. Du kan skære den til størrelse ved at bruge den gamle gulv som vejledning. Du kan også markere stedet for skruerne ved at lægge de gamle gulve oven på det nye gulv og markere hullerne med kridt. Brug skruerne, der var i den gamle gulv, og fastgør den nye krydsfiner til strengerne.

Lær træet. Brug to lag sparlak. Dette vil medvirke til at forhindre fremtidig rytning.

Læg den nye tæpper. Skær i størrelse ved at lægge den gamle gulv oven på gulvtæppet. Tegn en kridtoversigt rundt på gulvet, hvilket giver omkring 2 inches ekstra plads rundt omkring. Påfør en generøs mængde marine lim over hele overfladen af ​​gulvet med en trowel. Tryk tæppet på plads. Trim langs kanten af ​​gulvet med en kniv for at fjerne ekstra tæppe.

Udskift sæderne. Fastgør dem til den nye krydsfiner med de samme skruer, som de brugte i den gamle gulv.

Del:
Kommentarer