Sådan udskiftes en polar pulsmåler-batteri

Sådan udskiftes en polar pulsmåler-batteri

Polar pulsmålere har sporet pulserne fra træningsdeltagere siden 1977. Disse holdbare, armbånds- og brystremmonitorer er designet til at se dig igennem alle dine aktiviteter inden for dine målrettede pulsgrænser. Du stole på denne gadget, når du træner ud og ønsker at holde den på et optimalt niveau, så det er vigtigt at ændre batteriet i din Polar-skærm. En måde at forbedre batteriets levetid på er at begrænse mængden af ​​baggrundslys, der bruges på din håndleddskærm.

Følg skiltene

Når batteriet på din Polar pulsmåler begynder at svække, viser dit håndled display nogle indikatorer. Den tændte indikator for lavt batteriniveau aktiveres, når 10-15% af batterifunktionen forbliver. Når dette sker, slukker dit ur automatisk baggrundsbelysning og lydfunktioner. Hvis du ser indikatoren i koldt vejr, men det forsvinder, når du vender tilbage til stuetemperatur, behøver dit batteri ikke at udskifte. Før du fjerner batteriet, overfør dine træningsdata online via Polar-webstedet.

Ældre skærme

Modellen af ​​Polar-skærmen vil påvirke, hvordan du ændrer batteriet. Se på bagsiden af ​​uret. Hvis du ser en sølvbetræk, der holdes på med små skruer, har du brug for en lille, Philips skruetrækker. Løsn alle fire skruer og fjern ryggen. I stedet for at bruge metalskruetrækkeren til at fjerne batteriet, skal du finde et plastikværktøj eller en trætandpinde eller popsicle-pind. Placer værktøjet under batteriet, og tryk forsigtigt op for at sprænge batteriet ud. Udskift det med et nyt batteri og placer det positive plusskilt, siden af ​​det vender opad. Juster det lille hjerte på undersiden af ​​metalbelægningen med metalkontakten ved siden af ​​batteriet for at placere dækket korrekt. Stram de små skruer, og dit batteri er udskiftet.

Nyere skærme

De nyere Polar skærme og brystbælter har plastbelægninger over deres batterier. Belægningerne har en lille spalte, der passer til siden af ​​en mønt. Indsæt mønt og drej dækket til "åben" position. Brug en plast eller træ, fladhoved værktøj eller popsicle stok, der passer under batteriet. Tryk op og skub batteriet ud. Udskift batteriet på håndledningsskærmen og vend den positive side ud. Udskift brystbæltebatteriet ved at sætte batteriet i plastdækslet med den positive side mod dækslet. Udskift også tætningsringen på brystremmen, hvis du har en ny. Du kan købe batterierne og ringe sammen fra Polar. Ret omslagene til deres rette steder og drej mønten, indtil dækket er i "lukket" position.

Feiding Garantien

En polar skærm leveres med en 2 års garanti, der garanterer, at enheden er fri for fejl. Hvis du har købt monitoren brugt, er garantien ikke gyldig. Denne garanti dækker heller ikke batteriet. Udfordringen her er med hensyn til de ældre Polar-modeller, der skal åbnes med en skruetrækker. Garantien bortfalder, når du åbner ryggen, men forhåbentlig er du allerede forbi den 2-årige garantiperiode, når du skal ændre batteriet. Hvis ikke, følg Polars retningslinjer for, hvor du skal sende uret til udskiftning af batterier.

Del:
Kommentarer