SĂĄdan udskiftes brilleregler

SĂĄdan udskiftes brilleregler

Hvis du vil have en ny stil med briller, kan du erstatte rammerne på dine gamle briller uden at skulle købe nye linser ved at besøge en receptpligtig briller eller bestille et par fra internettet. Da glasögonlinser kan være dyre, er det vigtigt at vælge en ny ramme, som er kompatibel med dine nuværende linser. Hvis du blot erstatter en brudt ramme med en identisk, er processen ret let. Men hvis du skifter til en helt ny stilramme, er der nogle trin at huske på.

Tag en tur til din lokale brillerforhandler. En butik, der håndværk linser på stedet er at foretrække. De kan tilbyde brugerdefinerede briller og har kyndige medarbejdere på stedet, der regelmæssigt beskæftiger sig med linser og rammer. Sørg for at medbringe dine nuværende briller og en kopi af din recept til glasbranchen.

Søg på internetsider, der sælger brillebilleder til en ramme, der passer til stilen på linser, du har. Da glasögonrammer er forholdsvis billigere online, kan du føle, at det er værd at købe et par rammer online, og derefter tage din recept og dine nye rammer til en brillebutik, hvor du kan klippe et par linser, der passer til de nye rammer.

Se efter nye rammer, der er mindre eller meget ens i størrelse til dine nuværende rammer. Hvis du vælger rammer, der er større end dine nuværende, passer de ikke, fordi dine linser kun kan skæres mindre og ikke gøres større. Mens du måske har held og finder en ramme, der passer perfekt til dine linser, er det bedst at grave sig mod rammer, der er lidt mindre end dine nuværende. Det vil gøre justeringer nemme.

Vælg plastrammer i stedet for metal. Plastrammer er lettere at passe linser ind, hvilket gør processen hurtig og billigere. Metalrammer kan kræve, at linserne bliver jordet, eventuelt med at linserne sendes til et laboratorium.

Spørg personale, der arbejder i butikken, hvilke rammer fungerer bedst med dine nuværende linser. De kan gå dig igennem stilarter, der nemt kan skiftes, samt skitsere dine muligheder, når det kommer til at tilpasse dine linser for at gøre dem tilpas i en ny ramme.

Del:
Kommentarer