Sådan udkaster du i basketball

Sådan udkaster du i basketball

Mens hoppe evne hjælper, får tilbageskridt i basketball har mere at gøre med at arbejde for at få ideel positionering, mens bolden er i luften og aggressivt går efter bolden, når det rammer fælgen. Boxing ud ordentligt sætter dig i en fordelagtig position over din modstander for at komme til bolden først. For at kasse ud skal du først komme i kontakt med den offensive spiller, vende derefter til kurven, holde en lav position og gå aktivt efter bolden.

Lav kontakt med Offensive Player

Det første skridt i boxing ud er at komme i kontakt med din offensiv spiller. Når skuddet går op, skal du straks finde den person, du er ansvarlig for at beskytte, og holde din underarm i dennes bryst. Dette forhindrer din modstander i at komme frem mod kurven. En almindelig fejl er at dreje til kurven i stedet for først at komme i kontakt, men det gør det muligt for din modstander at bevæge dig frit og komme ind i stillingen.

Drej til kurv

Når du har stoppet din modstander ved at kontakte, skal du straks dreje rundt, så du står over for kurven. Når du svinger, skal du placere din bagside i lårene på din modstander. Det er vigtigt at aldrig miste kontakten med din modstander, eller de vil kunne få indvendig position. Når du vender tilbage til kurven, skal du finde bolden og forsøge at forudse, hvilken vej bolden vil hoppe ud fra sin flyvning, og hvor det sandsynligvis vil ramme fælgen.

Bevar lav position

Squat ned lavt for at give dig selv en positionerende fordel i forhold til din modstander. Skub dem ud og væk fra kurven ved hjælp af din røv og ben. Ved at blive lavere kan du kompensere modstanderens tyngdepunkt. Hvis de er lavere end dig, vil de være i stand til at skubbe dig lige under kurven, hvilket ikke er et ideelt sted for en rebound. Mens du opretholder denne lave position, skal du holde dine arme lidt ud til dine sider for at hjælpe med at holde din modstander bag dig og for at føle, om din modstander forsøger at gå rundt omkring dig. Bland dine fødder efter behov for at forblive foran din afspiller.

Gå få bolden

Det sidste skridt i boxing ud er at aktivt tage bolden. En almindelig fejl er at forblive skubbe din modstander tilbage med dine ben og hofter og vent til bolden kommer til dig. Når kuglen hopper ud af fælgen eller bagpladen, er det imidlertid vigtigt, at du løser fra din modstander og eksploderer mod bolden. Mens den indvendige position, du har arbejdet for, vil gøre det svært for den person, du specifikt vogter for at få rebounden, der går aktivt efter rebounden, vil hjælpe med til at forhindre andre modstandere i at komme ned med rebound. Fange bolden med begge hænder og stik dine albuer ud for at hjælpe med at forsvinde forsvarerne.

Del:
Kommentarer